Μοντέλο του OnlyFans σοκαρίστηκε όταν έμαθε πόσα χρήματα χρωστάει στην εφορία

Μοντέλο του OnlyFans σοκαρίστηκε όταν έμαθε πόσα χρήματα χρωστάει στην εφορία

H Tasha Paige μετά την ανακάλυψη για το αστρονομικό ποσό που χρωστάει στην εφορία, είπε χαρακτηριστικά «Αν δεν γελάσω, θα κλάψω»

H εντυπωσιακή Αυστραλή δημιουργός – μοντέλο ενήλικου περιεχομένου στο OnlyFans δηλώνει σοκαρισμένη μετά την ανακάλυψη του αστρονομικού φόρου ύψους 176.000 δολαρίων, που της επιβλήθηκε από το κράτος και καλείται να πληρώσει.

«Αν δεν γελάσω, θα κλάψω. Μίλησα με τον λογιστή μου και μου επιβεβαίωσε τα πάντα»

Σε πρώτο επίπεδο, το μοντέλο του On+lyFans νόμιζε ότι κάποιος της έστειλε στον λογαριασμό της 86.000 δολάρια, όμως, όταν η Paige αποφάσισε να ψάξει από που «ήρθαν» αυτά τα λεφτά, ανακάλυψε ένα τεράστιο χρέος στην εφορία

Διαβάστε επίσης: Οι 8 κοντοί του Παναθηναϊκού για 80΄: Πόσο θα παίζει ο Σλούκας, αν…

«Ευχαριστώ την κυβέρνηση για αυτό»

Η Tasha Paige η οποία μετράει πάνω από 275.900 χιλιάδες ακόλουθους στον λογαριασμό της στο TikTok και πάνω από 10.9 εκατομμύρια likes, ανάρτησε ένα βίντεο με χιουμοριστική διάθεση, λέγοντας «Ουυυφ. Το πορτοφόλι μου πονάει. Θέλω να μιλήσω γι’ αυτό(…)Ο «φορολογικός μου λογαριασμός» είναι στα αλήθεια 150.000 δολάρια για τους τελευταίους 12 μήνες, χωρίς να συμπεριλαμβάνονται τα 26.000 δολάρια που πρέπει να πληρώσω επιπλέον για το GST (δηλαδή φόρους αγαθών και υπηρεσιών), επειδή προφανώς το σώμα μου είναι αντικείμενο….Οπότε ναι, ευχαριστώ την κυβέρνηση για αυτό».

Συνεχίζοντας, το μοντέλο είπε μεταξύ σοβαρού και αστείου στο βίντεο που ανάρτησε στο TikTok «Το διαδικτυακό μου πορτοφόλι μου εμφάνισε έναν λογαριασμό άνω των 150.000 δολαρίων». «Αν δεν γελάσω, θα κλάψω. Μίλησα με τον λογιστή μου και μου επιβεβαίωσε τα πάντα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ