Έλεγαν τη μητέρα μου «η π@ρν@ με το εξώγαμο» – Εξομολόγηση ψυχης από τον Δημήτρη Σταρόβα

Έλεγαν τη μητέρα μου «η π@ρν@ με το εξώγαμο» – Εξομολόγηση ψυχης από τον Δημήτρη Σταρόβα

Η δύσκολη εφηβεία της κόρης του, η τηλεόραση και η προσπάθεια με τα κιλά

Ο Δημήτρης Σταρόβας σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Ελένη» και την Κωνσταντίνα Δημοπούλου, μίλησε για την σχέση με τη μητέρα του, την έλλειψη του πατέρα του, τη δύσκολη εφηβεία της κόρης του, την τηλεόραση και την προσπάθεια με τα κιλά. Παράλληλα, ο Δημήτρης Σταρόβας «δίκασε» την Άλκηστις Πρωτοψάλτη για την απόφαση της να αφαιρέσει τη λέξη «χοντρή» από το τραγούδι «Άδωνις».

Για τη μητέρα του και την παιδική του ηλικία, ο καλλιτέχνης υπογράμμισε «για όλο μου το περιβάλλον ήταν πολύ δύσκολα, γιατί ο πατέρας μου σκοτώθηκε όταν ήμουν 1,5 ετών. Η μητέρα μου με μεγάλωσε μόνη της, κάνοντας τρεις δουλειές.

Μεγάλωσα σαν πάσας. Κάποια στιγμή, στα 5 μου χρόνια, νόμιζα ότι ήταν πρόβλημα το να έχεις πατέρα. Δεν ήταν εύκολο το γεγονός ότι μεγάλωσα χωρίς πατέρα.

Όταν ήμουν μωράκι, μάζευαν υπογραφές για να διώξουν τη μητέρα μου και έλεγαν “η π…νη με το εξώγαμο”. Μετά παντρεύτηκε τον Σταρόβα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή και την ξαναπάντρεψα στα 65 της με το ζόρι για να έχει παρέα».

Η δύσκολη εφηβεία της κόρης του
Όσον αφορά την κόρη του, ο Δημήτρης Σταρόβας επεσήμανε «χώρισα όταν η κόρη μου ήταν μηνών, γιατί θεωρώ λάθος να μένει κάποιος σε μια σχέση όταν δε μπορεί να συνυπάρχει με τον άλλον. Το αρνητικό κλίμα στο ζευγάρι, τα παιδιά το εισπράττουν. Η κόρη μου είναι στην εφηβεία και δε μου μιλάει, θα ήθελα να είμαστε πιο κοντά»

Σχετικά με την καριέρα του, σημείωσε «θεωρώ τον εαυτό μου ταλαντούχο άνθρωπο και γρήγορα κατακτώ αυτά που αγαπώ. Είμαι κατά του πρωταθλητισμού στην τέχνη και γι’ αυτό ποτέ δεν ήθελα να πάρω πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, όταν δουλεύαμε μαζί, έκανε εκείνος όλη τη δουλειά, 20 ώρες, κι εγώ έβλεπα σειρές στο λάπτοπ και εμφανιζόμουν στον καλεσμένο και μας θεωρούσαν ίσους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ