Την κοιτάει και… λιώνει: Νέα βραδινή έξοδος για Δέσποινα Βανδή και Βασίλη Μπισμπίκη – Τα ερωτικά τραγούδια με τον Άγγελο Διονυσίου (vid)

Την κοιτάει και… λιώνει: Νέα βραδινή έξοδος για Δέσποινα Βανδή και Βασίλη Μπισμπίκη – Τα ερωτικά τραγούδια με τον Άγγελο Διονυσίου (vid)

Ζουν τον έρωτά τους

Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης απαθανατίστηκαν σε νέα βραδινή έξοδο και αυτή τη φορά βρέθηκαν στο κέντρο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στο Κολωνάκι. Η δημοφιλής τραγουδίστρια και ο αγαπημένος ηθοποιός επισκέφθηκαν το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Άγγελος Διονυσίου, τιμώντας τον με την παρουσία τους.

Όπως θα δεις, μάλιστα, στο βίντεο που προβλήθηκε στο Mega Καλημέρα, η Δέσποινα Βανδή έπιασε το μικρόφωνο και ερμήνευσε κάποια ερωτικά τραγούδια μαζί με τον Άγγελο Διονυσίου. Δίπλα βρισκόταν ο Βασίλης Μπισμπίκης που την κοιτούσε… μέσα στα μάτια!

Διαβάστε επίσης: Στον Ολυμπιακό για 3,5 χρόνια ο Τσικίνιο, παλεύει να τον φέρει άμεσα – Το θρίλερ με Παλομίνο και οι επαφές για 2ο στόπερ και κόφτη

«Αυτό το ζευγάρι περνάει φανταστικά, ό,τι κι αν λένε όσοι λένε… Εμείς χαιρόμαστε με τη Δέσποινα» σχολίασε η Ελεονώρα Μελέτη. Σημειώνεται πως το ζευγάρι είχε δειπνήσει στο ακριβότερο εστιατόριο του κόσμου.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ