Αποτραβήχτηκε από τα φώτα της δημοσιότητας: Δείτε πως είναι σήμερα η μελαχρινή καλλονή Εύη Αδάμ

Αποτραβήχτηκε από τα φώτα της δημοσιότητας: Δείτε πως είναι σήμερα η μελαχρινή καλλονή Εύη Αδάμ

Η ανάρτηση με τις κόρες της

Η Εύη Αδάμ ήταν και είναι μία από τις ομορφότερες Ελληνίδες της showbiz. Με την ευκαιρία, δείτε πως είναι σήμερα η Ειρήνη Σκλήβα.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γερμανία. Από πιτσιρίκα ονειρευόταν να γίνει αεροσυνοδός. Λίγο πριν κλείσει τα δεκαοκτώ της, έδωσε εξετάσεις και πέρασε στο Τμήμα Γερμανικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Μετακόμισε στην Ελλάδα και λίγο αργότερα ήρθε η συμμετοχή της στα καλλιστεία, όπου κέρδισε το 1995 τον τίτλο της Μις Ελλάς. Η πορεία της Εύης Αδάμ στον χώρο του μόντελινγκ συνοδεύτηκε από άπειρα εξώφυλλα σε μεγάλα περιοδικά αλλά και tabloids. Η συναισθηματική ζωή τής Εύης τραβούσε πάντοτε το ενδιαφέρον των media.

Διαβάστε επίσης: Το πρόγραμμα «φωτιά» του Ολυμπιακού μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου

Τον μεγάλο έρωτα όμως η Εύη Αδάμ τον βρήκε στο πρόσωπο του Λάμπη Λιβιεράτου, έτσι οι δυο τους ανέβηκαν σχετικά γρήγορα τα σκαλιά της εκκλησίας και απέκτησαν δύο όμορφες κόρες, τη Δανάη και τη Νεφέλη.

Μπορεί ο έρωτας τους να μην είχε αίσιο τέλος και οι δύο τους να απασχόλησαν για μεγάλο διάστημα τα μίντια με τις τριβές τους, όμως η Εύη Αδάμ ξεπέρασε γρήγορα τις δυσκολίες έχοντας στο πλάι τους δύο «αγγέλους» της, τις κόρες.

Πως είναι σήμερα η Εύη Αδάμ;
Τα τελευταία χρόνια κάνει σπάνια δημόσιες εμφανίσεις, αφού προτιμά να περνά όμορφα με φίλους και τις κόρες της, με τις οποίες μοιράζονται πολλές στιγμές μαζί, όπως τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

Η Νεφέλη Λιβιεράτου που αγαπά να μοιράζεται όμορφες στιγμές με τους followers της, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα αξιολάτρευτο dump φωτογραφιών από τις καλοκαιρινές της διακοπές στη Μύκονο, δείχνοντας κάποια από τα highlights των ημερών της.

Ανάμεσα σε αυτές τις φωτογραφίες μάλιστα, μπορεί κανείς να διακρίνει τόσο τη μικρή της αδερφή, Νεφέλη, όσο και την πάντοτε γοητευτική μητέρα τους, Εύη Αδάμ, που έχουμε καιρό να δούμε.

Πηγή: Αthensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ