Βυθίστηκε στο πένθος ο Γιώργος Καπουτζίδης – «Έφυγε ήσυχα, ήταν μοναδικός…»

Βυθίστηκε στο πένθος ο Γιώργος Καπουτζίδης – «Έφυγε ήσυχα, ήταν μοναδικός…»

Ανάρτηση γεμάτη πόνο από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη

Ο Γιώργος Καπουτζίδης, το πρωί της Τετάρτης 21/2, προχώρησε σε μία δυσάρεστη ανακοίνωση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Με μία φωτογραφία, συγκεκριμένα, και ένα συγκινητικό κείμενο, αποκάλυψε πως έφυγε από τη ζωή ο γάτος του, ο Παντελής.

Δημοσίευσε αρκετά συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους στο προφίλ του, με τους ακόλουθούς του κάθε φορά να περιμένουν update. Ήταν, δηλαδή, πολύ αγαπητός στο κοινό. Γι’ αυτό ο ηθοποιός και σκηνοθέτης θέλησε να ενημερώσει τον κόσμο πως δεν ταλαιπωρήθηκε πολύ.

Διαβάστε επίσης: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο χτύπησε το «καμπανάκι» στον Λίλαρντ: «Στο τέλος της ημέρας θα πρέπει να το πιστέψει και εκείνος»

Η δυσάρεστη ανακοίνωση του Γιώργου Καπουτζίδη για τον θάνατο του γάτου του

«Για όλους εσάς που τον αγαπήσατε, ο Παντελής, έφυγε. Ήσυχα. Ήταν μοναδικός! Και θα τον θυμόμαστε με αγάπη όλοι εδώ στη γειτονιά. Θα μας λείψει», έγραψε χαρακτηριστικά και γέμισε με μηνύματα συμπαράστασης.

Σπάραξε ο Γιώργος Καπουτζίδης: «Κλαίω από το πρωί! Η καρδιά δεν έχει γεννητικά όργανα, δεν έχει φύλο»

Μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας βγήκε να μιλήσει στην εκπομπή «Breakfast@Star» ο Γιώργος Καπουτζίδης, για την υπερψήφιση του νομοσχεδίου για την ισότητα στον γάμο, όπου έδωσε το «παρών» εχθές (15/2) στη Βουλή.

Ο ηθοποιός βρισκόταν στα τελευταία έδρανα της Βουλής μαζί με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και παρακολούθησαν την ομιλία αλλά και την ψηφοφορία. Μάλιστα, η κοινή τους φωτογραφία έγινε viral στα social media.

«Σήμερα κλαίω από το πρωί»

«Όταν μου έστειλε η Μαίρη Αργυριάδου μήνυμα για να μιλήσουμε, δεν μπορούσα να διαβάσω το κινητό, γιατί έκλαιγα. Είχαν ανοίξει τα μάτια μου. Χθες δεν εκδήλωσα καθόλου το συναίσθημά μου, ήμουν παγωμένος, συγκρατημένος και σήμερα κλαίω από το πρωί. Τώρα γελάω που μιλάμε, μετά που θα κλείσουμε, θα είμαι στην προηγούμενη κατάσταση.

Πριν πάνω στη Βουλή χθες, επειδή ήξερα ότι θα μας κρατήσουν τα κινητά, λέω να πάρω τηλέφωνο τους γονείς μου. Ακούω την φωνή της μητέρας μου και της λέω «σας ευχαριστώ που με κάνατε τον άνθρωπο που έγινα και που με μεγαλώσατε έτσι όπως με μεγαλώσατε και σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τη δύναμη που μου δώσατε. Γιατί δεν καταλαβαίνετε πόση δύναμη παίρνει ένα παιδί όταν νιώθει ότι οι γονείς του είναι υπερήφανοι γι’ αυτό». Όχι επειδή κέρδισε ένα μετάλλιο, περήφανοι για την καρδιά του.

Ονειρεύομαι έναν κόσμο όπου κανένα παιδί δε θα χρειαστεί να κάνει αυτήν την άβολη συζήτηση και κανένας γονιός δε θα ντραπεί για αυτό που είναι το παιδί του. Απλώς να το αφήσει να γίνει ένας καλός άνθρωπος. Αυτό θα είναι ο στόχος μου. Δεν φαντάζεστε πόση δύναμη δίνουν οι γονείς όταν αγαπάνε κι αποδέχονται τα παιδιά τους. Η αγάπη βγαίνει από την καρδιά και δεν έχει γεννητικά όργανα. Δεν έχει φύλο. Αυτό ήθελα να πω. Συγγνώμη, αλλά τους αγαπάω πολύ για τη δύναμη που μου έδωσαν», είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης με τραμάμενη φωνή.

πηγή: Athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ