Βίλα «φάντασμα»: Ρημάζει το σπίτι της Ζωζώς Σαπουντζάκη στην Κινέτα, σοκάpει το πριν και το μετά (pic, vid)

Βίλα «φάντασμα»: Ρημάζει το σπίτι της Ζωζώς Σαπουντζάκη στην Κινέτα, σοκάpει το πριν και το μετά (pic, vid)

Δεν θυμίζει σε τίποτα το «στολίδι» του παρελθόντος

Το σπίτι της Ζωζώς Σαπουντζάκη δεν θυμίζει σε τίποτα την πολυτελή βίλα που ήταν κάποτε, πριν από την καταστροφική πυρκαγιά στην Κινέτα.

Σε αυτό το σπίτι, με θέα τη θάλασσα, η βασίλισσα της νύχτας είχε ρίξει τους κόπους μιας ζωής και αποτελούσε το προσωπικό της καταφύγιο.

Διαβάστε επίσης: Ο Τερίμ που είναι στα… σκοινιά, η γκρίνια του Λουτσέσκου και ο ρυθμιστής Άρης

Μετά την καταστροφική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου 2018 στην Κινέτα, το σπίτι της Ζωζώς Σαπουντζακη έχει μείνει σχεδόν έρημο, καθώς η σπουδαία ηθοποιός αδυνατεί να φτιάξει το παραμικρό.

Δίπλα από το σπίτι ακόμα υπάρχει η πινακίδα με την οδό «Ζωζώ Σαπουντζάκη», όπως είχε ονομαστεί τη δεκαετία του ’90, για να θυμίζει την παλιά αίγλη της περιοχής.

Αν και μέσα από τον κήπο έχουν ήδη απομακρυνθεί τα καμένα δέντρα, ωστόσο, η βίλα παραμένει έρημη και γεμάτη μπάζα και αποκαΐδια από την πύρινη λαίλαπα που κατασπάραξε τα πάντα στο πέρασμά της.

Ο κήπος της βίλας είναι γεμάτος αγριόχορτα, δείχνοντας πως η ίδια πλέον δεν έχει το κουράγιο να βρεθεί εκεί και να καλλωπίσει τους χώρους που περνούσε ανέμελα με καλούς της φίλους.

Η Ζωζώ όσες φορές κι αν έχει μιλήσει δημοσίως για τη βίλα, που έμενε καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, με αισιοδοξία δοξάζει τον Θεό που είναι η ίδια ζωντανή.

Ωστόσο, όπως έχει τονίσει αρκετές φορές, η βίλα αυτή δεν μπορεί να ξαναφτιαχτεί από την ίδια, καθώς χρειάζονται πάρα πολλά χρήματα και πολύ προσωπική δουλειά, προκειμένου να μπορέσει να είναι και πάλι κατοικήσιμη.

«Μένω πλέον στο ισόγειο της Κινέτας. Έχει σωθεί μόνο το ισόγειο, το άλλο έχει μείνει έτσι. Έχω κάτι προσφορές μήπως το πάρουν. Το σπίτι αποκλείεται να ξαναγίνει όπως ήταν, γιατί δεν με ενδιαφέρει και δεν έχω τα χρήματα. Αρκούμαι στο ισόγειο, κάνω τα μπάνια μου, βλέπω τη θάλασσα, γιατί έχουν καεί όλα τα πεύκα. Είμαι ικανοποιημένη. Το επάνω σπίτι είναι καμένο, το περιφρονώ» είχε υπογραμμίσει η Ζωζώ, αμέσως μετά την καταστροφική πυρκαγιά.

Υπενθυμίζεται ότι το σπίτι της Ζωζώς Σαπουντζάκη χτίστηκε τη δεκαετία του ’70, ενώ από εκεί έχει περάσει όλη η κοσμική Αθήνα, μια και τα περίφημα καλοκαιρινά πάρτι της ηθοποιού έχουν μείνει στην ιστορία, τόσο για την ευρηματικότητά τους, όσο και για τη διασκέδαση που προσέφεραν στους καλεσμένους της.

Ερημώνει το σπίτι της Ζωζώς Σαπουντζάκη

Σε παλιότερη συνέντευξή της, η Ζωζώ Σαπουντζάκη μίλησε για το πόσο καλοβαλμένο και με γούστο ήταν το σπίτι της, πώς το έφτιαξε με μεράκι, ενώ θυμήθηκε ότι τότε που πήγαν οι δημοσιογράφοι να της πάρουν συνέντευξη μετά τη φωτιά, ήταν ψύχραιμη και δεν έκλαψε.

«Ήταν ένα σπίτι με πολύ μεράκι. Και μετά ήρθε η φωτιά. Ο Θεός με βοήθησε. Θα ήθελα να ξαναζήσω τα πάρτι που έκανα. Ερχόταν όλος ο κόσμος», πρόσθεσε.

Βίλα «φάντασμα»: Ρημάζει το σπίτι της Ζωζώς Σαπουντζάκη στην Κινέτα, σοκάpει το πριν και το μετά
Βίλα «φάντασμα»: Ρημάζει το σπίτι της Ζωζώς Σαπουντζάκη στην Κινέτα, σοκάpει το πριν και το μετά
Βίλα «φάντασμα»: Ρημάζει το σπίτι της Ζωζώς Σαπουντζάκη στην Κινέτα, σοκάpει το πριν και το μετά

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ