Σπάνια αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για το διαζύγιο με την Φαίη Σκορδά: «Ήταν πολύ δύσκολο και πήγα σε γιατρό – Προσπαθώ με τα παιδιά μου να…»

Σπάνια αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για το διαζύγιο με την Φαίη Σκορδά: «Ήταν πολύ δύσκολο και πήγα σε γιατρό – Προσπαθώ με τα παιδιά μου να…»

Η εξομολόγηση ζωής του δημοσιογράφου και παρουσιαστή.

Ο Γιώργος Λιάγκας βρέθηκε καλεσμένος στο «Ενώπιος Ενωπίω» του ΑΝΤ1 και μίλησε στον Νίκο Χατζηνικολάου για τη ζωή του, την πορεία στην τηλεόραση, την Φαίη Σκορδά, αλλά… και την πολιτική.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής της εκπομπή «Πρωινό», στην οποία εσχάτως εμφανίστηκε έξαλλος, αναφέρθηκε στο διάστημα του διαζυγίου του με τη Φαίη Σκορδά και τη νέα καθημερινότητα στην οποία θα έπρεπε να προσαρμοστούν οι γιοι τους.

Η εξομολόγηση για το διαζύγιο με τη Σκορδά

«Είμαι ένα παιδί χωρισμένων γονιών. Και ένα παιδί άσχημα χωρισμένων γονιών. Στα πρώτα χρόνια έμεινα μαζί με την μητέρα μου, χώρισαν με μεγάλη σύγκρουση. Το θέμα είναι ότι για πάρα πολλά χρόνια, εμένα η μητέρα μου εξαφανίστηκε από τη ζωή. Δεν θέλω να πω κάτω από ποιες συνθήκες και για ποιον λόγο…», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας για τον χωρισμό των δικών του γονιών.

Όσο για το διαζύγιό του με τη Φαίη Σκορδά: «Ήταν μια κοινή απόφαση, ένας ήρεμος και γλυκός χωρισμός. Δεν ήθελα τα παιδιά να νιώσουν ότι ο πατέρας του τα εγκαταλείπει όπως και συνέβη με εμένα με έναν από τους γονείς μου. Εγώ το αντιμετώπισα πάρα πολύ δύσκολά. Πήρα και βοήθεια, πήγα σε γιατρό. Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος».

«Από την άλλη, το γεγονός ότι εγώ πέρασα δύσκολα ως παιδί να είναι ότι προσπαθώ να είμαι όσο το δυνατόν περισσότερο κοντά στα παιδιά μου. Και δεν μιλώ υλικά. Και η μάνα τους και ο πατέρας τους, τα παιδιά έχουν δύο εξαιρετικούς γονείς νομίζω, κυρίως όμως να περνούν τα παιδιά ποιοτικό χρόνο με κάποια πράγματα», πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας.

Σε άλλο μέρος της συνέντευξης ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε: «Πολύ γλυκά και ήρεμα χωρίσαμε. Προφανώς δύο άνθρωποι δεν ταιριάζουν και αυτό βγαίνει. Εγώ θεωρώ ότι είμαι πολύ τυχερός γιατί στη ζωή μου γνώρισα τη Φαίη. Η Φαίη με ενέπνευσε να γίνω πατέρας, μπορεί να μη γινόμουν πατέρας ποτέ. Είναι μια εξαιρετικά καλή μάνα (…) Αυτό είναι το σημαντικό στη σχέση μου με τη Φαίη», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Κι εγώ είμαι ένας πολύ έντονος άνθρωπος και η Φαίη μια έντονη προσωπικότητα. Άρα, μοιραία οι σχέσεις αυτών των ανθρώπων είναι συγκρουσιακές. Δεν σφαχτήκαμε ποτέ, θα το ξαναπώ…», κατέληξε για τον χωρισμό τους ο Γιώργος Λιάγκας καλεσμένος στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Οι φιλίες στη δουλειά, η κόντρα με τον Παππά και η πολιτική

Ο παρουσιαστής, μιλώντας για το αν έχει φιλίες μέσα από τη δουλειά, είπε: «Δεν έχω κρατήσει φίλιες που να πω ότι… Να σου πω, είναι μετρημένοι στα δάχτυλα. Δεν έχω άλλους φίλους που να πω, ότι είναι φίλοι μου από τη δουλειά. Δεν έχω».

Όσον αφορά τις κόντρες που έχει κατά καιρούς: «Όσο κι αν δεν το πιστεύεις, δεν έχω», είπε αρχικά, και συνέχισε λέγοντας ότι «σε ό,τι με αφορά δεν έχω κόντρα με κανέναν. Δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν θα του πω καλημέρα, δε θα του πω καλησπέρα, δεν θα τον χαιρετήσω. Πραγματικά δεν έχω άνθρωπο από τη δουλειά που θα αισθάνομαι άσχημα αν τον συναντήσω. Δεν κρατάω κακία».

Για την κόντρα του με τον Νίκο Παππά, είπε: «Του ‘κανα κριτική εγώ, απάντησε εκείνος, του ξανάκανα εγώ ξαναπάντησε εκείνος… Στο πλαίσιο της δουλειάς της δικής μου, και στο πλαίσιο της δουλειάς της δικής του, γιατί απ’ ό,τι αντιλαμβάνομαι θα πολιτευτεί με τον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές. Οπότε ως πολιτικός, θεώρησε ότι αυτό πιθανόν τον ευνοεί. Καλά έκανε ο άνθρωπος. Αν τον δω, δεν θα του πω να ρίξουμε σουτάκια γιατί θα με κερδίσει, αλλά να του μιλήσω μπορώ».

Για την εποχή που είχε βάλει υποψηφιότητα με το ΠΑΣΟΚ, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε: «Δεν βγήκα βουλευτής για 400 ψήφους. Εγώ είχα πάρει 22.500 και πήρε ο τελευταίος του ΠΑΣΟΚ 22.900. Ήταν ο Σαχινίδης, που έγινε και υπουργός Οικονομικών μετά», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια τόνισε ότι: «Επειδή ποτέ δεν πρέπει να λέμε ποτέ, δεν το αποκλείω. Αυτή τη στιγμή αν με ρώταγες, θα έλεγα ούτε καν στα όνειρα μου… Νομίζω ότι δεν μου ταιριάζει πλέον η πολιτική. Δεν μπορώ να υποταχθώ στις υποταγές ενός ανθρώπου που θα μου έλεγε “κάνε αυτό, κάνε αυτό, κάνε αυτό”. Νομίζω ότι δεν θα ήμουν καλός βουλευτής», κατέληξε ο παρουσιαστής.

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ