Σάλος στη Βρετανία με την Κέιτ Μίντλετον: «Δεν είμαι εγώ σε αυτές τις φωτογραφίες με τον Ουίλιαμ»

Σάλος στη Βρετανία με την Κέιτ Μίντλετον: «Δεν είμαι εγώ σε αυτές τις φωτογραφίες με τον Ουίλιαμ»

Σε αναβρασμό το Παλάτι με τις τελευταίες εξελίξεις

Δεν έχουν τέλος οι θεωρίες συνομωσίας γύρω από την Κέιτ Μίντλετον, τόσο με την υγεία της όσο και με τη σχέση της με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας εθεάθη το Σάββατο 16/3 με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ σε φάρμα της γειτονιάς, που πουλάει φρέσκα προϊόντα από τα αγροκτήματα του κάστρου του Ουίνδσορ.

Διαβάστε επίσης: Οι «σίγουροι» και τα διλήμματα – Το πλάνο πρόκρισης του Πογέτ

Στην φωτογραφία που έκανε τον γύρο του κόσμου, η πριγκίπισσα της Ουαλίας εμφανίζεται χαμογελαστή και με αθλητική αμφίεση στο πλευρό του συζύγου της. Από ό,τι φαίνεται όμως, τίποτα δεν μπορεί να φιμώσει τους συνωμοσιολόγους, τουλάχιστον μέχρι η μελλοντική βασίλισσα να αρχίσει και πάλι τις τακτικές δημόσιες εμφανίσεις της.

Οι πιο φανατικοί σπεύδουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και λένε ότι η Κέιτ Μιντλετον έχει σωσία, αποδίδουν τα πάντα στην τεχνητή νοημοσύνη ή λένε οτι η πριγκίπισσα είναι πλέον μία εντελώς διαφορετική γυναίκα.

Θύελλα αντιδράσεων στα social media

Άλλοι αμφισβητούν τη νομιμότητα της νέας εικόνας, με έναν χρήστη της πλατφόρμας X να γράφει: «Έχω δει πιο καθαρές φωτογραφίες UFO». Ένας χρήστης που ονομάζεται James (UnfilteredTruth) πρόσθεσε: «Η τεχνητή νοημοσύνη δημιούργησε την εικόνα, και δεν είναι καν καλή. Αυτή η συγκάλυψη γίνεται πιο ενοχλητική και εξίσου ανησυχητική».

Εν τω μεταξύ, ένας χρήστης που ονομάζεται Shield Maiden Io επέμεινε επίσης ότι δεν ήταν η Kέιτ στη φωτογραφία, γράφοντας: «Δεν είναι αυτή. Ψηλότερα ζυγωματικά στα μάγουλα, διαφορετικά μάτια, διαφορετικό χαμόγελο, διαφορετικό περπάτημα, πιο αδύνατη κατασκευή. Κρατάει τσάντα μετά από επέμβαση. Είναι σωσίας της».

Βασιλικές πηγές επέμειναν ότι η φωτογραφία ήταν γνήσια και ήταν σημάδι της ανάρρωσης της Κέιτ μετά την επέμβαση της. Η Molly Elizabeth έγραψε: «Αν πραγματικά δεν πιστεύεις ότι αυτή είναι η Kate, τότε πρέπει να τσεκάρεις την όρασή σας…».

Η RoyallyBelle είπε: «Αυτή είναι η πριγκίπισσα της Ουαλίας εντάξει! Η Κέιτ επέστρεψε!» Η Kayla Adams πρόσθεσε: «Συνήθως δεν δημοσιεύω φωτογραφίες που είναι τραβηγμένες έξω από δημόσιες εκδηλώσεις, αλλά ας το πούμε κυρίες και κύριοι. Ο Πρίγκιπας και η Πριγκίπισσα της Ουαλίας βγήκαν σε ένα τοπικό κατάστημα κοντά στο σπίτι τους, όπως αναφέρθηκε αυτό το Σαββατοκύριακο. Μπορούν οι συνωμοσίες για την Κέιτ Μίντλετον να καταλαγιάσουν παρακαλώ;».

Ο Saad έγραψε: «Η Κέιτ είναι μοναδική γιατι έκανε μια μεγάλη χειρουργική επέμβαση, ακούει άσχημες φήμες και θεωρίες συνωμοσίας, της επιτίθενται και την παρενοχλούν οι επικριτές της πολυθρόνας και βγαίνεις τόσο υπέροχη και ανενόχλητη».

Ένα άλλο άτομο πρόσθεσε: «Ειλικρινά η Κέιτ θα μπορούσε να πλησιάσει μερικούς από αυτούς τους ηλίθιους, να τους χαστουκίσει στο πρόσωπο, να τους πει ότι είναι η πριγκίπισσα Κέιτ… και εκείνοι να εξακολουθούν να λένε ότι είναι άλλη, ή κλώνος, της, ή όποια τρελή συνωμοσία έχουν επινοήσει. Είναι έξω και φαίνεται χαρούμενη και υγιής… ώρα να σταματήσει η τρέλα!».

Το Παλάτι του Κένσινγκτον δε σχολίασε τη φωτογραφία όπου η Κέιτ φαίνεται να βγαίνει από το Windsor Farm Shop, το οποίο αγαπάει πολύ το ζευγάρι και έστησε ο αείμνηστος παππούς του Ουίλιαμ, πρίγκιπας Φίλιππος. Η μελλοντική βασίλισσα έδειχνε καλά και ήταν σπορ ντυμένη, φορώντας μία μπλούζα με κουκούλα, κολάν γυμναστικής, αθλητικές κάλτσες και αθλητικά παπούτσια.

Το στιγμιότυπο τραβήχτηκε στις 12.43 το μεσημέρι του Σαββάτου από ένα μέλος του κοινού που βρισκόταν επίσης στο κατάστημα, μόλις ένα μίλι οδικώς από το σπίτι τους Adelaide Cottage. Είπε ότι επισκεπτόταν το κατάστημα για να «σκοτώσει τον χρόνο του» ενώ ήταν καθ’ οδόν για ένα ραντεβού, όταν αναγνώρισε το ζεύγος και εντυπωσιάστηκε από το πόσο «ευτυχισμένοι» έδειχναν.

Εντόπισε το ζευγάρι ξανά στο πάρκινγκ και αποφάσισε να απαθανατίσει τη στιγμή για να το μοιραστούν με την ευτυχισμένη οικογένειά τους. «Όταν μπήκα μέσα, κοίταξα τριγύρω και τους παρατήρησα. Όλοι έδειχναν χαρούμενοι», είπε το άτομο, που θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του.

«Για να είμαι ειλικρινής, δεν παρακολουθώ αυτού του είδους τις ειδήσεις, αλλά το μοιράστηκα με την οικογένειά μου, μου έλεγαν «ωχ, είναι ζωντανή!» Καταρρίπτει επίσης τις σκληρές θεωρίες συνωμοσίας που μοιράζονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είπε ο θεατής. Η ειδικός στη γλώσσα του σώματος Τζούντι Τζέιμς είπε απόψε ότι η συμπεριφορά της Κέιτ ήταν «εξαιρετική».

Η Κέιτ εθεάθη περίπου τέσσερις φορές μέσα σε δύο εβδομάδες, όταν το παλάτι του Κένσινγκτον είχε υποστηρίξει ότι δεν θα εμφανιζόταν δημόσια πριν από το Πάσχα μετά την επέμβαση στην κοιλιακή χώρα τον Ιανουάριο. Έχει αναφερθεί ότι μπορεί ακόμη και να επιστρέψει στα βασιλικά καθήκοντα περπατώντας στην εκκλησία την Κυριακή του Πάσχα.

«Δεν είμαι εγώ στο βίντεο», λέει η επίσημη σωσίας της Κέιτ Μίντλετον

Η σωσίας της πριγκίπισσας της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, διέψευσε τις εικασίες ότι είναι αυτή στα πλάνα με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ στο Windsor Farm Shop αντί για την Κέιτ, πλάνα με τα οποία τα ανάκτορα ήλπιζαν να σταματήσουν τον σάλο με τις θεωρίες συνωμοσίας που έχει ξεσπάσει, μετά την αποκάλυψη ότι η πριγκίπισσα Κέιτ «πείραξε» την φωτογραφία που έδωσε στην δημοσιότητα την ημέρα της μητέρας.

Σωσίας Κέιτ Μίντλετον

Η Χάιντι Άγκαν, η οποία υποδύεται επαγγελματικά την Κέιτ εδώ και 12 χρόνια, τόνισε ότι πιστεύει “100%” ότι η Κέιτ και ο Ουίλιαμ βρίσκονται όντως στο βίντεο – επειδή η ίδια, εκείνη την εποχή, έκανε την “άλλη δουλειά” της – ως δασκάλα σε μια ομάδα χορού και μουσικού θεάτρου.

Σωσίας Κέιτ Μίντλετον

Η Χάιντι είπε στη Mirror πώς τα μέσα κοινωνικής δικτύωσής της κατέρρευσαν με την υπόνοια ότι την είχαν μπερδέψει με την πραγματική Κέιτ, 42 ετών, όταν η μελλοντική βασίλισσα απαθανατίστηκε στο Windsor Farm Shop το Σάββατο. Αυτό συμβαίνει καθώς η πριγκίπισσα της Ουαλίας συνεχίζει να αναρρώνει από την εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα, στην οποία υποβλήθηκε τον Ιανουάριο και δεν έχει κάνει καμία, επίσημη, δημόσια εμφάνιση από τα Χριστούγεννα.

Μιλώντας στη Mirror, η Χάιντι, μητέρα δύο παιδιών δήλωσε: “Υπήρξαν προφανώς κάποιες εικασίες σχετικά με το αν ήταν η Kate και ο William σε εκείνο το υλικό και τα στιγμιότυπα. Στην πραγματικότητα, τα δικά μου μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν τρελαθεί, καθώς ο κόσμος νομίζει ότι είμαι εγώ, αλλά ξέρω ότι δεν είμαι εγώ. Ήμουν στη δουλειά εκείνη την ώρα, οπότε ξέρω ότι δεν είμαι εγώ. Πιστεύω 100% ότι είναι η Kate Middleton και ο William σε αυτό το βίντεο.

Πηγη: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ