Το viral κόλπο ταξιδιώτισσας για να παίρνει δωρεάν σνακ στα ξενοδοχεία (vid)

Το viral κόλπο ταξιδιώτισσας για να παίρνει δωρεάν σνακ στα ξενοδοχεία (vid)

Το βίντεο, που αποκάλυψε το μυστικό για τα δωρεάν καλούδια, έγινε αμέσως viral.

Μια ταξιδιώτισσα έχει βρει ένα πονηρό κόλπο για να αποφεύγει να πληρώνει τα σνακ ενώ μένει σε ξενοδοχείο. Η TikToker Julia Baird, αποκαλύπτει τα τηλεφωνήματα που κάνει η μητέρα της πριν πάει εκείνη στο ξενοδοχείο, ώστε να βρει ένα καλάθι με δωρεάν προϊόντα.

Συγκεκριμένα, η μαμά της τηλεφωνεί πάντα στο ξενοδοχείο πριν από την άφιξή της για να «κάνει κάτι ξεχωριστό» για την κόρη της, ανεξάρτητα από το αν είναι μια «ειδική περίσταση» ή όχι, όπως μοιράστηκε σε ένα viral βίντεο.

Διαβάστε επίσης: Το «φιλικό» στον Ρέντη με τον Ολυμπιακό Β΄, ο Ζέλσον, ο Αλεξανδρόπουλος και το νέο ρεπό

Όταν έφτασε στο ξενοδοχείο της στο Βανκούβερ του Καναδά, για δουλειά, η Baird πήγε στο δωμάτιό της για να βρει ένα καλάθι δώρων γεμάτο με διάφορα σνακ, ανθρακούχο νερό και μια χειρόγραφη κάρτα.

«Κυριολεκτικά από τη μαμά μου, δωρεάν», είπε ενώ έδειξε το πακέτο καλωσορίσματος. «Αν εσείς ή η μαμά σας δεν τηλεφωνείτε στο ξενοδοχείο κάθε φορά που ταξιδεύετε, κάτι κάνετε λάθος», πρόσθεσε.

Το βίντεό της, το οποίο έχει συγκεντρώσει πάνω από 127.000 προβολές και περισσότερα από 6.500 likes, τράβηξε το ενδιαφέρον πολλών που ήθελαν να μάθουν τι ακριβώς τι λέει η μητέρα της για να προσφέρει στην κόρη της τα δωρεάν καλούδια.

Το έξυπνο τρικ
Σε ένα δεύτερο βίντεο, η Baird ζητά από τη μαμά της να μοιραστεί το μυστικό της. Εξηγεί εκτός κάμερας ότι ξεκινά το τηλεφώνημά της χτίζοντας μια φιλική «σχέση» με όποιον υπάλληλο απαντήσει.

«Τους λέω λίγα πράγματα για τον εαυτό μου και σε ποιον θα ήθελα να στείλω ένα μικρό δώρο», εξηγεί η μητέρα της Baird. Στη συνέχεια βλέπει «αν υπάρχει κάτι που μπορούν να κάνουν για να κάνουν τη διαμονή λίγο πιο ξεχωριστή για το άτομο».

Το μεγάλο πλεονέκτημα για να πάρετε δωρεάν σνακ είναι να μην «ζητήσετε κάτι συγκεκριμένο» ή να ζητήσετε ευθέως ένα καλάθι δώρου ή δωρεάν σνακ. Αυτό είναι το τρικ.

«Θα πω απλώς: «Ω, υπάρχει μια επέτειος, ή, για παράδειγμα, η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, και δεν είμαι εκεί, και μου λείπει το αγαπημένο μου πρόσωπο», «αν μπορούν να κάνουν κάτι»» σύμφωνα με τη μητέρα.

Αλλά, το πιο σημαντικό, η μητέρα της είπε ότι το κλειδί είναι «απλώς να ρωτάς». «Δεν θα το πάρεις αν δεν ρωτήσεις», εξήγησε. Παρέχοντας περαιτέρω αποδείξεις για το έξυπνο hack, η Baird έδειξε τι πήρε εκείνη και η μητέρα της ενώ έμεναν σε ένα ξενοδοχείο.

«Είμαστε σε ένα ξενοδοχείο αυτή τη στιγμή και μας άφησαν ένα μπουκάλι Prosecco και μερικές πραγματικά αξιολάτρευτες σοκολάτες. Τι είπες για να το πάρεις;» ρώτησε τη μητέρα της.

«Είπα ότι πηγαίναμε σε μια συναυλία υπό το φως των κεριών και γιορτάζουμε τον αρραβώνα σας», απάντησε η μητέρα της. Το βίντεο που ακολούθησε, το οποίο έλαβε πάνω από 150.000 προβολές, έκανε τους χρήστες να ξετρελαθούν για τον έξυπνο αλλά απλό τρόπο να λάβουν δωρεάν σνακ από τα ξενοδοχεία.

Δείτε το βίντεο:

@thejuliabaird Replying to @Zoe 🫶🏼 Mama knows best! Should i share more of her hotel/travelling tips?! #hotelhacks #travelhacks #hoteltips #traveltipsandhacks ♬ original sound – Julia

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ