Αποκαλύφθηκε πρώτη φορά ο ιδιοκτήτης του Luben – Εξαφανίστηκε 10 χρόνια (vid)

Αποκαλύφθηκε πρώτη φορά ο ιδιοκτήτης του Luben – Εξαφανίστηκε 10 χρόνια (vid)

Ποιος κρύβεται πίσω από το κανάλι στο youtube που «δημιουργεί» τα τελευταία χρόνια όλα τα viral βίντεο στην Ελλάδα;

Το Luben.tv είναι ελληνική ιστοσελίδα, η οποία ασκεί κριτική και σατιρίζει την πολιτική και κοινωνική επικαιρότητα στην Ελλάδα, όπως και δημόσια πρόσωπα. Αυτό αναφέρει η Wikipedia, αλλά υπάρχει Έλληνας που δεν έχει δει ΕΣΤΩ κι ένα βίντεο του; Έστω και… κατά λάθος;

Διαβάστε επίσης: Δεν είναι μόνο ο Κβαρατσχέλια: Ο τερματοφύλακας των 35 εκατ. ευρώ, ο στράικερ του Άγιαξ και οι παίκτες – κλειδιά της Γεωργίας (vids)

Το Luben.tv ιδρύθηκε το 2010 από δύο φοιτητές στη Σχολή Μηχανικών Υπολογιστών στο Πολυτεχνείο Κρήτης. Η ονομασία αυτή προέρχεται από τη γερμανική λέξη «lumpen», που σημαίνει κουρέλι.

Ο ιστότοπος έχει περίπου 1.500.000 θεάσεις σε μηνιαία βάση και περίπου 600.000 μοναδικούς χρήστες. Το 50% του κοινού που παρακολουθεί τις αναρτήσεις του Luben.tv, είναι ηλικίας 25-34 ετών. Συνολικά, οι νέοι χρήστες, ετών 18-24, είναι περίπου το 28%. Το κανάλι του ιστοτόπου στο YouTube έχει περισσότερους από 500.000 εγγεγραμμένους χρήστες, ενώ τα εξόχως δημοφιλή βίντεο, που έχει αναρτήσει δημόσια, ξεπερνούν τις 2 εκατομμύρια θεάσεις το καθένα.

Το κύριο σλόγκαν της Luben TV είναι το εξής, «Σχεδόν τόσο καλό όσο η ελληνική πραγματικότητα».

Το μυστήριο βέβαια γύρω από το Luben, είναι πως κανείς δεν ξέρει ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του. Όλα αυτά μέχρι σήμερα, καθώς τρεις βασικοί συντελεστές του καναλιού στο youtube και παρουσιαστές της πετυχημένες εκπομπής «Τρία Μούτρα», σε συνέντευξή τους στον Κώστα Μαλιάτση αποκάλυψαν πως ο άνθρωπος που βρίσκεται από πίσω, είναι ο… Τέρη! Δεν είπαν κάτι παραπάνω, απλά ανέφεραν για πρώτη φορά το όνομα του και διέψευσαν όλες τις φήμες που κυκλοφορούσαν τα τελευταία χρόνια. Ο ίδιος πάντως έχει «εξαφανιστεί» και το τελευταίο του κείμενο ήταν πριν 10 χρόνια, πίσω στο μακρινό 2014!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ