Πολλοί το άκουσαν λίγοι το κατάλαβαν για τον Δημήτρη Κόκοτα: Η μυστική συμφωνία της οικογένειάς του τη στιγμή που παλεύει για τη ζωή του

Πολλοί το άκουσαν λίγοι το κατάλαβαν για τον Δημήτρη Κόκοτα: Η μυστική συμφωνία της οικογένειάς του τη στιγμή που παλεύει για τη ζωή του

«Θέλει ακόμη υπομονή...»

Ο Δημήτρης Κόκοτας έχει τη συμπαράσταση μιας ολόκληρης χώρας τη στιγμή, που παλεύει στη ΜΕΘ για τη ζωή του, με τους γιατρούς να ετοιμάζονται την νέα εβδομάδα να κάνουν μια ακόμη προσπάθεια, ώστε να τον αποσωληνώσουν.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Επί Τόπου» χωρίς περιστροφές, η κατάσταση του αγαπημένου τραγουδιστή είναι μεν κρίσιμη, αλλά σταθερή, με την ατζέντη του, Σάντρα Βουτσά, να αναφέρεται στις τελευταίες εξελίξεις και τη συμφωνία, που υπάρχει με την οικογένειά του.

«Μια ιστοσελίδα μίλησε για ιατρικό ανακοινωθέν, ότι βρίσκεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, κάτι που είναι ψέμα. Χρειάζεται υπομονή από όλη την οικογένεια. Δεν μπορώ να απαντήσω για την κατάστασή του, καθώς έχουμε συμφωνήσει να μιλά για αυτή μόνο η σύζυγός του Δημήτρη, η Κατερίνα. Προσωπικά δεν μπορώ να μπω στην Εντατική να τον δω», ανέφερε η Σάντρα Βουτσά.

«Μαύρο» σύννεφο πάνω από το J2US

Πολλά δυσάρεστα γεγονότα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα με πρωταγωνιστές διάσημους που συμμετέχουν στο φετινό J2US.

Αναλυτικότερα, εκτός από το έμφραγμα του τραγουδιστή, που έγινε λίγες μέρες μετά το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκη ο Γιάννης Ξανθόπουλος, ο οποίος επίσης συμμετείχε στο σόου, το περασμένο Σάββατο κάηκε το αμάξι του ηθοποιού Γιώργου Αμούτζα ενώ ο ίδιος βρίσκονταν επί σκηνής!

Να σημειωθεί ότι ο Δημήτρης Κόκοτας παραμένει για 11η ημέρα παραμένει στη ΜΕΘ, ύστερα από το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη ενώ έκανε πρόβες για το J2US.

Το πρωί της Δευτέρας 8/4, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η ομάδα της στο «Happy Day» αναφέρθηκαν στο γεγονός ότι το Σάββατο κάηκε ολοσχερώς το αυτοκίνητο του Γιώργου Αμούτζα, το οποίο το είχε παρκαρισμένο στο πάρκινγκ έξω από τα ακίνητα Γαλατσίου.

Επίσης, η Τίνα Μεσσαροπούλου ανέφερε στον αέρα ότι έκαναν ευχέλαιο και υπήρξε κι εκεί ένα ατύχημα ενώ αναφέρθηκε και στην κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα.

Πηγή: Athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ