«Κεράτωσαν» διάσημη της ελληνικής τηλεόρασης – Πώς το έμαθε (vid)

«Κεράτωσαν» διάσημη της ελληνικής τηλεόρασης – Πώς το έμαθε (vid)

Έγινε τυχαία στο κομμωτήριο!

Το αποκάλυψε η ίδια, μαζί με μία ακόμα τραγελαφική ιστορία, όπου το τρίτο πρόσωπο της σχέσης, της έστειλε μήνυμα στο Instagram!

Δεν υπάρχει κύκλος του Survivor που να μην υπάρχουν δημοσιεύματα σχετικά με ερωτικές σχέσεις μεταξύ των παικτών. Βέβαια, τις περισσότερες φορές μόλις οι παίκτες επιστρέψουν στην Ελλάδα, όλα αυτά διαψεύδονται κατηγορηματικά.

Διαβάστε επίσης: Το 76% της Μπαρτσελόνα και οι… τρεις «σωματοφύλακες» του Γκριμάου (vids)

Ακόμα και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, που μετά το παιχνίδι ήταν για χρόνια ζευγάρι, έχουν αποκαλύψει πως στον Άγιο Δομίνικο δεν έγινε τίποτα ερωτικό μεταξύ τους.

Ωστόσο, η Φελίσια Τσαλαπάτη που είχε λάβει μέρος στον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι, αποκάλυψε επιτέλους την αλήθεια που όλοι φανταζόμασταν. Καλεσμένη σε διαδικτυακή εκπομπή του Κώστα Μαλιάτση είπε σχετικά: «Όταν έφυγα, έμαθα σκηνικά για το Survivor και σεξ. Και όχι ένα, γινόντουσαν πολλά σκηνικά. Εγώ όταν ήμουν εκεί, έλεγα τι εννοείς; Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Μετά όταν έφυγα τους ήρθε η όρεξη. Μου είχαν πει και ονόματα, αλλά δεν μπορώ να πω ονόματα, δεν παραγράφονται. Γιατί είναι ο Γκότσης; Επειδή κέρδισε; Δεν μπορώ να πω, μου είπαν απλά ότι συνέβη κι εγώ δεν το πίστευα. Στο δάσος το έκαναν, εκεί που πηγαίνουμε για την φυσική μας ανάγκη».

Απάτησαν και μάλιστα δύο φορές την Φελίσια Τσαλαπάτη!

Στην ίδια συνέντευξη, μίλησε και για όσα… τραγελαφικά της έχουν συμβεί στις σχέσεις. Όπως όταν ένας πρώην της την απατούσε και το έμαθε με μήνυμα από την κοπέλα που ήταν… το τρίτο πρόσωπο με μήνυμα στο Instagram της μητέρας της ή όταν έμαθε στο κομμωτήριο, από μία συζήτηση δίπλα της, ότι ο τότε σύντροφός της, δεν είχε αφήσει κοπέλα στον περίγυρό του!!!

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ μετά το 30ο λεπτό:

Σάλος με ακατάλληλες φωτογραφίες σε Ελληνίδα παρουσιάστρια – Άνοιξε το κινητό της και… (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Πρόκειται για μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης, η οποία ξεχώρισε πέρυσι μέσα από τη συμμετοχή της στο «J2US» και το καλοκαίρι την βλέπουμε και σε εκπομπή του OPEN.

Ο λόγος για την Φελίσια Τσαλαπάτη, η οποία πλέον βρίσκεται στην καθημερινή πρωινή εκπομπή και… κερδίζει πόντους, ώστε να έχει δουλειά στην τηλεόραση και τον χειμώνα. Άλλωστε, πρόκειται για ένα πρόσωπο που βρίσκεται πολλά χρόνια στον χώρο και φαίνεται πως πλέον έχει την κατάλληλη εμπειρία για να παραμείνει.

Άλλωστε, όπως αποκάλυψε η ίδια μέσω της εκπομπής, και στα social media δεν περνάει εύκολα, καθώς πολύ συχνά δέχεται από απαράδεκτα έως χυδαία μηνύματα. Δείτε τι είπε στο παρακάτω βίντεο…

πηγή: athenamagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ