Έγινε γνωστό 40 χρόνια μετά για την Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Την ξεμπρόστιασα λέγοντας αυτό κι αμέσως μετά σταμάτησε να μου μιλάει»

Έγινε γνωστό 40 χρόνια μετά για την Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Την ξεμπρόστιασα λέγοντας αυτό κι αμέσως μετά σταμάτησε να μου μιλάει»

Σούσουρο μετά από δεκαετίες για τη μεγάλη πρωταγωνίστρια

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Φώτης Μεταξόπουλος στην εφημερίδα «On Time», αναφερόμενος και στην Αλίκη Βουγιουκλάκη. Ο χορευτής και χορογράφος, ανάμεσα σε όσα είπε, εμβάθυνε στη σχέση του με τη μεγάλη πρωταγωνίστρια του παλιού κινηματογράφου και θεάτρου.

«Βγήκα στο θέατρο το 1954, στο έργο “Ρωμαίος και Ιουλιέτα” με τη Συνοδινού, που αρρώστησε τότε μέσα σε μία εβδομάδα και ήρθε η Αλίκη Βουγιουκλάκη, τότε τη γνώρισα, εκεί. Η πρώτη μου παρτενέρ στο χορό ήταν η Συνοδινού και μετά η Αλίκη. Έπειτα βγήκα στην επιθεώρηση», είπε αρχικά ο Φώτης Μεταξόπουλος.

Ο Φώτης Μεταξόπουλος ανέφερε στη συνέχεια: «Το 1984, σε μια συνέντευξη, είχε πει η Αλίκη ότι τότε γιόρταζε τα 25 της χρόνια στο θέατρο. Αυθόρμητα, της είπα “μαζί ξεκινήσαμε, γιατί είπες 25 χρόνια; Εγώ γιορτάζω τα 30 χρόνια στο χώρο”. Το είπα αυτό στον τηλεοπτικό αέρα, την ξεμπρόστιασα κι αμέσως μετά σταμάτησε να μου μιλάει. Είχα πάει με την κόρη μου για αυτόγραφο και μιλούσε μόνο σε εκείνη, όχι σε μένα. Το είχε πάρει πατριωτικά».

Αλίκη Βουγιουκλάκη

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ