Σημάδεψε για πάντα την Καίτη Φίνου: «Σταθάκο μου…»

Σημάδεψε για πάντα την Καίτη Φίνου: «Σταθάκο μου…»

Χαμός και νοσταλγία στο προφίλ της αγαπημένης ηθοποιού!

Επτά χρόνια συμπληρώνονται σήμερα (21/04) από τη μέρα που ο Στάθης Ψάλτης πέρασε στην αιωνιότητα και πολλοί είναι οι συνάδελφοί του που δεν τον ξεχνούν!

Ίσως όμως η πιο χαρακτηριστική περίπτωση από όλες είναι η Καίτη Φίνου, ο τηλεοπτικός του έρωτας σε εποχές που έχουν παρέλθει πια ανεπιστρεπτί. Γι’ αυτό και η αγαπημένη ηθοποιός μας γέμισε όλους με νοσταλγία μέσω μιας ανάρτησής της στο προφίλ της στο Instagram, δείχνοντας πως θυμάται και έχει δίπλα της για πάντα τον σπουδαίο Στάθη Ψάλτη.

Διαβάστε επίσης: Η επιμονή, η στήριξη και η δικαίωση

Δείτε την ανάρτηση της Καίτης Φίνου:

«Καμικάζι Αγάπη μου»: Σε αυτό το γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας γυρίστηκαν πολλές σκηνές της δημοφιλούς ταινίας

Η ταινία «Καμικάζι Αγάπη μου», είναι μια από τις πιο αγαπημένες και επιτυχημένες της δεκαετίας του 1980, γεγονός που αποδεικνύουν τα 222.610 εισιτήρια που κόπηκαν, ενώ μάλιστα ήρθε στην πρώτη θέση ανάμεσα σε 33 ελληνικές ταινίες της σαιζόν.

Ο Στάθης (Στάθης Ψάλτης) λατρεύει τις μηχανές, η Ρένα (Ρένα Παγκράτη) θέλει όλη την ώρα να χορεύει σε ντίσκο και ο Αλέξης (Σταμάτης Γαρδέλης) τρελαίνεται για τη ροκ μουσική. Πρόκειται για τρία θεότρελα αδέλφια.

Ο ένας από αυτούς, ο Στάθης, δεν καταφέρνει να στεριώσει σε καμία δουλειά και, όταν φτάνει να χάσει και το κορίτσι που αγαπά, η μητέρα του αποφασίζει να του αγοράσει αυτό που λατρεύει περισσότερο, μια… σούπερ μοτοσικλέτα! Μόλις την αγοράζει, αντιλαμβάνεται πως του την έκλεψαν και τότε αποφασίζει να βρει έναν τρόπο για να αγοράσει μία άλλη αλλά και να μάθει ποιος του την έκλεψε.

Όταν συναντά την Σύλβια (Βίνα Ασίκη) μια τύπισσα η οποία έχει ένα μαγαζί με εικόνες τον βάζει να κάνει μια δουλειά της αλλά τον ανακαλύπτει ένας αστυνομικός και τον κλείνει μέσα.

Μόλις βγαίνει, αποφασίζει να πιάσει δουλειά με τον αδερφό του τον Αλέξη, σε μια υπέρλαμπρη τουριστική μονάδα. Εκεί, πιάνει δουλειά με την βοήθεια της Χριστίνας (Βέρα Μπετίνη) και ο Αλέξης βρίσκει τον έρωτα του την Σοφία (Σοφία Αλιμπέρτη). Στο τέλος, ο Στάθης γίνεται διευθυντής και τα ξαναφτιάχνει με την Κίτσα (Καίτη Φίνου).

πηγή: Athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ