Eurovision 2024: Η Μαρίνα Σάττι με την ομάδα της ξεσήκωσε τα πλήθη στο Malmö Arena (vid)

Eurovision 2024: Η Μαρίνα Σάττι με την ομάδα της ξεσήκωσε τα πλήθη στο Malmö Arena (vid)

Η Μαρίνα Σάττι τραγούδησε το «Ζάρι» και το κοινό εκστασιάστηκε - Εντυπωσιακή η περφόρμανς της.

Λίγα λεπτά νωρίτερα, η Μαρίνα Σάττι πήρε την σκυτάλη από την Besa η οποία εκπροσωπεί την Αλβανία στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision και τραγουδώντας το «Ζάρι» παρέα με την εξαιρετική ομάδα της ξεσήκωσε το κοινό.

Η Μαρίνα Σάττι, παρά το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει -όπως έγινε νωρίτερα σήμερα γνωστό έχει φαρυγγίτιδα και πυρετό ενώ ακύρωσε και τις προγραμματισμένες συνεντεύξεις- έδωσε τον καλύτερο της ευατό και έκλεψε τις εντυπώσεις.

Τι ακολουθεί

Υπενθυμίζεται ότι στα προγνωστικά της ημέρας όσον αφορά τις πιθανότητες πρόκρισης κάθε μίας από τις δεκαπέντε χώρες που συμμετέχουν στο αποψινό σόου, μεταξύ των έξι χωρών που θεωρείται δεδομένο ότι θα προκριθούν, Ελβετία, Ολλανδία, Αρμενία, Ισραήλ, Νορβηγία βρίσκεται και η Ελλάδα – προσφέρονται από τα γραφεία στοιχημάτων σε αποδόσεις κάτω του 1.10. -.

Ακολουθούν: Ελβετία, Τσεχία, Γαλλία | Εμφάνιση εκτός διαγωνισμού, Αυστρία, Δανία, Αρμενία, Λετονία, Ισπανία | Εμφάνιση εκτός διαγωνισμού, Άγιος Μαρίνος, Γεωργία, Βέλγιο, Εσθονία, Ιταλία | Εμφάνιση εκτός διαγωνισμού, Ισραήλ, Νορβηγία, Ολλανδία

Στον β’ ημιτελικό θα ψηφίσουν οι Ισπανία, Ιταλία και Γαλλία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ