Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Στο ετήσιο garden party των βρετανικών ανακτόρων – Για πρώτη φορά χωρίς την Kate

Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Στο ετήσιο garden party των βρετανικών ανακτόρων – Για πρώτη φορά χωρίς την Kate

Με επίσημο εορταστικό outfit και υπό συνοδεία βροχής και των ξαδέλφων του ο πρίγκιπας Γουίλιαμ - Όσα έγιναν στο τρίτο ετήσιο garden party του Μπάκιγχαμ.

Η ζωή στο παλάτι συνεχίζεται, με απουσίες μεν, αλλά συνεχίζεται. Παρά την καταρρακτώδη βροχή, ένα ακόμη garden party πραγματοποιήθηκε στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, όπως άλλωστε συνηθίζεται κάθε χρόνο. Για την ακρίβεια, αυτή την εποχή, πραγματοποιούνται τρία garden parties στο παλάτι του Μπάκιγχαμ και ένα στο παλάτι Holyroodhouse στη Σκωτία.

Οι καλεσμένοι φτάνουν τους 8.000 και ο καιρός δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στις παραδόσεις και τα προγραμματισμένα events του παλατιού. Έτσι και εχθές, σειρά είχε το τρίτο garden party του Μπάκιγχαμ, στο οποίο εμφανίστηκε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, εκπροσωπώντας τον πατέρα του, βασιλιά Κάρολο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Royal Family (@theroyalfamily)

Oι ηχηρές απουσίες από το ετήσιο garden party του παλατιού

Ο βασιλιάς Κάρολος είχε παρευρεθεί στα δυο προηγούμενα parties, στις 8 και στις 15 Μαΐου -όμως σε αυτό επέλεξε να μην συμμετάσχει. Υπήρχε όμως και μια ακόμη απουσία εξίσου έντονη, η οποία δεν ήταν άλλη από την Κέιτ Μίντλετον, η οποία για πρώτη φορά απείχε από την συγκεκριμένη βασιλική εκδήλωση. Η ίδια συνεχίζει να μένει εκτός της δημοσιότητας και μακριά από εκδηλώσεις, όσο βρίσκεται στο παλάτι ακολουθώντας την θεραπεία της για τον καρκίνο που αντιμετωπίζει.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε garden party του Μπάκιγχαμ στις 12 Μαΐου του 2012, δηλαδή, σχεδόν έναν χρόνο μετά τον γάμο της με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ. Έκτοτε, η Κέιτ έδινε το παρών σε όλα τα ετήσια garden parties των βρετανικών ανακτόρων. Το 2020 και το 2021 δεν πραγματοποιήθηκαν εξαιτίας των περιορισμών για την πανδημία. Στις 18 Μαΐου του 2022 η Μίντλετον παραβρέθηκε στο πρώτο, μετά την πανδημία, garden party του Μπάκιγχαμ και εντυπωσίασε με κοραλί φόρεμα και καπέλο στην ίδια απόχρωση.

Το τελευταίο garden party, στο οποίο είχε δώσει το παρών η μέλλουσα βασίλισσα ήταν στις 9 Μαΐου του 2023, τρεις μέρες μετά τη στέψη του βασιλιά Κάρολου στο αββαείο του Ουέστμινστερ. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας είχε εμφανιστεί με ένα κομψό διπλό μίντι φόρεμα με τούλι σε γαλάζια απόχρωση, μια δημιουργία του Λιβανέζου σχεδιαστή Elie Saab.

Ποιες συνόδευσαν τον πρίγκιπα Γουίλιαμ

Ως οικοδεσπότης του πάρτι, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ δεν θα μπορούσε να λείψει, και αφού φόρεσε τα καλά του σε αποχρώσεις της αγαπημένης του ομάδας, εμφανίστηκε ευδιάθετος και χαμογελαστός στο βασιλικό event που διοργάνωνε. Ομολογουμένως, οι λήψεις που κυκλοφορούν σε μεταφέρουν σε μια άλλη εποχή, ενώ πρόκειται και για ένα event με έντονο στιλιστικό ενδιαφέρον.

Μη έχοντας την Κέιτ Μίντλετον στο πλευρό του, ο πρίγκιπας φωτογραφήθηκε με πολλούς καλεσμένους και κυρίως με τις ξαδέρφες του. Στο πλευρό του, μετά από πρόσκληση του ίδιου του διαδόχου του θρόνου, βρέθηκαν η 35χρονη πριγκίπισσα Βεατρίκη με την αδελφή της, την 34χρονη πριγκίπισσα Ευγενία, κόρες του πρίγκιπα Άντριου.

«Ωραίος καιρός για κολύμπι», είπε αστειευόμενος ο πρίγκιπας Γουίλιαμ καθώς χαιρετούσε προσκεκλημένους από την οργάνωση «Swim England» ενώ χιλιάδες άλλοι καλεσμένοι με τις ομπρέλες στο χέρι και αψηφώντας τη βροχή περίμεναν υπομονετικά να έρθει η σειρά τους για να μιλήσουν με τους Βρετανούς γαλαζοαίματους. Προσκεκλημένοι στο garden party ήταν και εκπρόσωποι φιλανθρωπικών οργανώσεων των οποίων επικεφαλής είναι ο Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον.

Πηγή: GRACE

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ