«Κούφανε» τον Κρατερό Κατσούλη η Κατερίνα Καραβάτου: «Αν μας δοθεί η ευκαιρία…»

«Κούφανε» τον Κρατερό Κατσούλη η Κατερίνα Καραβάτου: «Αν μας δοθεί η ευκαιρία…»

Τι σχολίασε για τον πρώην σύζυγό της

Η Κατερίνα Καραβάτου βρέθηκε στο «Night Out» και μίλησε για όλα, σχολιάζοντας όσα της επεφύλασσε το 2021 για τα προσωπικά της.

Ήταν πολύ δύσκολα, άλλωστε, όσα έζησε, με αποκορύφωμα το θάνατο της μητέρας της και τον χωρισμό με τον Κρατερό Κατσούλη, με μια ατάκα της να είναι χαρακτηριστική, απαντώντας σε κάτι που είπε και ο πρώην σύζυγός της.

Οι δηλώσεις της Καραβάτου για τα προσωπικά της

Για τα προσωπικά της, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην περσινή δύσκολη χρονιά: «To 2021 μου δίδαξε να λέω και μη χειρότερα. Ποτέ δεν ξέρεις που μπορούν να φτάσουν τα πράγματα από εκεί που είναι. Μου δίνουν δύναμη τα παιδιά μου, προσπαθώ να κοιτώ με αισιοδοξία το μέλλον».

Διαβάστε επίσης: Οι 11+4 πόντοι του Ναν στην 4η περίοδο, οι 13 χαμένες βολές του Ολυμπιακού (vids)

Για τον θάνατο της μητέρας της: «Δεν έχω να λέω τι λέξη μαμά, δεν έχω κάποιον να με αγαπά με αυτόν τον τρόπο», είπε η Κατερίνα Καραβάτου.

Για τον χωρισμό και τις σχέσεις της με τον Κρατερό Κατσούλη ως πατέρας των παιδιών τους: «Έχουμε βρει τις ισορροπίες μας. Τα παιδιά είναι και θα είναι προτεραιότητα, έτσι ήταν και πριν και έτσι θα συνεχίσει. Νομίζω πως αν δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε μεταξύ μας (οι γονείς) αλλά αν δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε μετά πως να βάζουμε πρώτα τα παιδιά μας, χωρίς να έχουμε κάνει τον αντίστοιχο κόπο για εμένα και εκείνον, πώς θα γίνει; Δεν μπορεί να λειτουργήσει» είπε η Κατερίνα Καραβάτου.

Θα συνεργαζόταν ξανά με τον πρώην σύζυγό της; «Αν μας δινόταν η ευκαιρία να συνεργαστούμε ξανά, δεν πιστεύω ότι θα συμβεί ξανά αυτό το πράγμα, άλλωστε συνεργαζόμασταν με τον Κρατερό για επτά χρόνια, όχι ακόμα δεν…»

Για το εάν είναι έτοιμη να προχωρήσει στην προσωπική της ζωή η Κατερίνα Καραβάτου ξεκαθάρισε: «Δεν ξέρω πότε προχωράς μετά από έναν χωρισμό. Πού να ξέρω, δεν το έχω ξανακάνει. Θα βάλω κάποια πράγματα σε μια άλλη σειρά, γιατί έχω να αντιμετωπίσω πολλά αυτή τη στιγμή. Πολλές σημαντικές απώλειες, πολλά νέα δεδομένα, πολλές καινούριες καταστάσεις. Νομίζω πως πρώτα πρέπει να δω τι μου γίνεται ακριβώς και μετά να μπορέσω να κάνω κάτι», απάντησε η Κατερίνα Καραβάτου καλεσμένη στο Night Out.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ