Αγκαλιά με Τζούλια Ρόμπερτς και Γκάρι Ολντμαν ο Αλέξις Σάντσες

Αγκαλιά με Τζούλια Ρόμπερτς και Γκάρι Ολντμαν ο Αλέξις Σάντσες

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδωσε φιλικό στο Λος Άντζελες και η Τζούλια Ρόμπερτς και ο Γκάρι Ολντμαν βρέθηκαν στο γήπεδο και στη συνέχεια στα αποδυτήρια για να φωτογραφηθούμ με παίκτες των «κόκκινων διαβόλων».

Στο Λος Αντζελες βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία στο πλαίσιο της προετοιμασίας της, αντιμετωπίζοντας διάφορες εξίσου μεγάλες ομάδες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Τελευταίος αντίπαλός της ομάδας του Ζοσέ Μουρίνιο η Μίλαν, φιλικό το οποίο παρακολούθησαν αρκετές χιλιάδες οπαδών, μεταξύ των οποίων και αστέρες του Χούλιγουντ. Δύο εξ αυτών ήταν η Τζούλιθα Ρόμπερτς και ο Γκάρι Ολντμαν

 

Αμφότεροι, μετά το τέλος του αγώνα κατέβηκαν στα αποδυτήρια και έβγαλαν φωτογραφίες με κάποιους παίκτες των «κόκκινων διαβόλων». Μάλιστα και οι δυο τους επέλεξαν τον Αλέξι Σάντσες ο οποίος είναι ο σταρ της ομάδας δεδομένων των απουσιών των Πογκμπά, Λουκακού που έχουν άδεια.

Ο Χιλιανός φωτογραφήθηκε μαζί και με τους δυο και στη συνέχεια ανάρτησε τη φωτογραφία στο instagram κάνοντας το εξής σχόλιο: «Cinema legends» δηλαδή «θρύλοι κινηματογράφου». Η Ρόμπερτς μάλιστα δείχνει να έχει αφεθεί στην αγκαλιά του επιθετικού της Γιουνάιτεντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ