Δεν είχαμε ιδέα: Ποιος τραγουδιστής θα έπαιρνε τη θέση του Μάστορα στην ταινία του Στέλιου Καζαντζίδη;

Δεν είχαμε ιδέα: Ποιος τραγουδιστής θα έπαιρνε τη θέση του Μάστορα στην ταινία του Στέλιου Καζαντζίδη;

Πώς θα σας φαινόταν αυτό το casting;

Η ταινία «Υπάρχω» αποτελεί μία τεράστια εισπρακτική επιτυχία για τον ελληνικό κινηματογράφο, κατορθώντας να φέρει κοντά τον Στέλιο Καζαντζίδη στις νεότερες γενιές και να αναδείξει το υποκριτικό ταλέντο του Χρήστου Μάστορα.

Ο τραγουδιστής ενσάρκωσε τον σπουδαίο ερμηνευτή με τέτοιον τρόπο που δύσκολα μπορεί κάποιος να φανταστεί κάποιον άλλον στη θέση του. Ή μήπως όχι;

Διαβάστε επίσης: Το μήνυμα του Μαρινάκη στους παίκτες: «Ζήσατε μια απάτη, αλλά εμείς θα προκριθούμε»

Ο Νίκος Βέρτης θα ήταν ο Καζαντζίδης στην ταινία «Υπάρχω»

O Χάρης Λεμπιδάκης έκανε μια αποκάλυψη το πρωινό της Πέμπτης 06/03 στο Buongiorno για τη βιογραφική ταινία για τον Στέλιο Καζαντζίδη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του πριν ο ρόλος καταλήξει στον Χρήστο Μάστορα, είχε γίνει πρόταση σε έναν από τους πιο επιτυχημένους τραγουδιστές της ελληνικής δισκογραφίας, τον Νίκο Βέρτη.

Οι παραγωγοί της ταινίας «Υπάρχω» φέρεται να θεώρησαν πως ο Νίκος Βέρτης είχε τη φωνητική χροιά, το ύφος και τη σκηνική παρουσία που θα μπορούσαν να αποδώσουν τη ζωή και την καριέρα του Στέλιου Καζαντζίδη. Ωστόσο, ο καλλιτέχνης αρνήθηκε με αποτέλεσμα ο ρόλος να δοθεί στον Χρήστο Μάστορα.

Πηγή: athensmagazine.gr

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ