Αυτιάς σε Κωνσταντινέα : Πού νομίζεις ότι είσαι, στον φούρνο σου; (vid)

Αυτιάς σε Κωνσταντινέα : Πού νομίζεις ότι είσαι, στον φούρνο σου; (vid)

Η τηλεοπτική συζήτηση μεταξύ του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και παλαιού διαιτητή, Πέτρου Κωνσταντινέα, και της δημάρχου Μάνδρας - Ειδυλλίας, Ιωάννας Κριεκούκη, ήταν έντονη και παρενέβη ο Γιώργος Αυτιάς.

Ο Γιώργος Αυτιάς βγήκε εκτός εαυτού, κατά τη διάρκεια της σημερινής εκπομπής, και θέλοντας να συντονίσει τη συζήτηση που μονοπώλησε ο Πέτρος Κωνσταντινέας (βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ), του είπε: «Πού νομίζεις ότι είσαι, στον φούρνο σου;».

Τα πνεύματα οξύνθηκαν μεταξύ του Πέτρου Κωνσταντινέα και της δημάρχου Μάνδρας – Ειδυλλίας, Ιωάννας Κριεκούκη, όσον αφορά τις πλημμύρες στη Δυτική Αττική. Ο παρουσιαστής της εκπομπής του ΣΚΑΪ, «Καλημέρα», προσπάθησε να διακόψει για διαφημίσεις αλλά οι παρεμβάσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ήταν συνεχείς.

Έτσι, λοιπόν, ο Γιώργος Αυτιάς τού είπε: «Κύριε Κωνσταντινέα, θες να σου δώσω το μικρόφωνο να κάνεις εκπομπή; Επειδή παλιά, άκου παλικάρι μου, εσύ κρατούσες σφυρίχτρα και έπαιζες στα ντέρμπι. Λοιπόν, κάτσε στη σφυρίχτρα, να κάνω εκπομπή. Ήπιες τίποτα; Πού νομίζεις ότι είσαι, στον φούρνο σου; Περίμενε! Παναγία μου, δεν έχει ξανασυμβεί αυτό το πράγμα».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=tbr11rpI8Ac

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ