Ο καβγάς του Μπιλ Μάρεϊ με παπαράτσι με κλωτσιές και μπουνιές

Ο καβγάς του Μπιλ Μάρεϊ με παπαράτσι με κλωτσιές και μπουνιές

Το προσωπικό του εστιατορίου τάχθηκε υπέρ του ηθοποιού καταθέτοντας στην αστυνομία ότι ο φωτογράφος ήταν αυτός που είχε λάθος συμπεριφορά κι όχι ο Μάρεϊ.

Ένας φωτογράφος ισχυρίζεται ότι ο Μπιλ Μάρεϊ τον έσπρωξε πάνω σε μία πόρτα, απείλησε ότι θα τον χτυπήσει και στη συνέχεια του έριξε ένα ποτήρι νερό, κι όλα αυτά γιατί πίστευε ότι τον φωτογράφισε.

Ωστόσο το προσωπικό του εστιατορίου τάχθηκε υπέρ του ηθοποιού καταθέτοντας στην αστυνομία ότι ο φωτογράφος ήταν αυτός που είχε λάθος συμπεριφορά κι όχι ο Μάρεϊ.

Ο Πίτερ Σάιμον, φωτογράφος του Martha’s Vineyard Times, δήλωσε στο Page Six ότι βρέθηκε για να καλύψει την εμφάνιση ενός συγκροτήματος σε εστιατόριο σε νησί της Μασαχουσέτης.

«Ο Μάρεϊ πιθανότατα σκέφτηκε ότι τον φωτογραφίζω, αλλά δεν είχα ιδέα ότι ήταν αυτός», δήλωσε ο 71χρονος φωτογράφος, αδελφός του τραγουδιστή Κάρλι Σάιμον.

«Ήρθε από πίσω την ώρα που κοίταζα στην φωτογραφική μου μηχανή εάν είχα τραβήξει ένα καλό πλάνο της μπάντας», είπε.

«Με άρπαξε από πίσω και με έσπρωξε στην πόρτα εξόδου λέγοντας: «θα έπρεπε να σε ρίξω κάτω και να σε χτυπήσω». Και το είπε πολύ απειλητικά», συμπλήρωσε ο Σάιμον που έχει κατά καιρούς φωτογραφήσει, μεταξύ άλλων, τον Μπομπ Μάρλεϊ, τον Μπομπ Ντίλαν και τους Λεντ Ζέπελιν. «Δεν τον αναγνώρισα. Φαίνεται πολύ διαφορετικός από τότε που βρίσκονταν στην κορυφή», δήλωσε.

Ωστόσο η ιδιοκτήτρια του εστιατορίου κατέθεσε στην αστυνομία ότι ο Σάιμον κακώς βρίσκονταν στο μαγαζί και φωτογράφιζε, επισημαίνοντας ότι γενικώς η παρουσία του ήταν ενοχλητική.

Πηγή pronews.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ