«Τα είδε όλα» ο άντρας της Γελένα! (pic)

«Τα είδε όλα» ο άντρας της Γελένα! (pic)

Το σκάνδαλο του Βράνιες με τη Γελένα φαίνεται πως έχει πολλά επεισόδια ακόμα, με το τελευταίο να θέλει τον Ντούσκο Τόσιτς να βλέπει το sex tape της παράνομης σχέσης της γυναίκας του και να ζητάει διαζύγιο.

Στη Σερβία βγαίνουν καθημερινά στη φόρα νέα δημοσιεύματα και αποκαλύψεις σχετικά με τον παράνομο δεσμό του Όγκνιεν Βράνιες και της Γελένα Καρλέουσα.

Η τελευταία αποκάλυψη όσον αφορά το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει μεταξύ των δύο έχει να κάνει με τον άντρα της Σέρβας τραγουδίστριας και ποδοσφαιριστή της Γκουανγκζού, Ντούσκο Τόσιτς, ο οποίος φέρεται να δέχτηκε  από άγνωστο ένα mail με το sex βίντεο της γυναίκας του με τον πρώην αμυντικό της ΑΕΚ.

Όπως τονίζεται στα σέρβικα μέσα ενημέρωσης ο Τόσιτς τρελάθηκε με το βίντεο, καθώς τα είδε όλα σχετικά με τον παράνομο δεσμό της Γελένα και φέρεται να είναι έτοιμος να φτάσει στα άκρα και να ζητήσει διαζύγιο. Κι όλα αυτά ενώ μέχρι πριν λίγες μέρες έδειχνε πως πίστεψε την Καρλέουσα και θα την συγχωρέσει, διότι θεώρησε πως δεν είναι αλήθεια όλα όσα γράφονται για εκείνη και τον Βράνιες.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως η ίδια η Γελένα βρίσκεται στο Ντουμπάι μαζί με τον σύζυγο της και τα δύο τους παιδιά για το καινούριο της τραγούδι, αλλά και για να πιάσει τον άντρα της με τον δικό του παράνομο δεσμό, το μοντέλο, Βλάνταν Ράλιτς. Παρόλα αυτά το mail που φέρεται να έλαβε ο Τόσιτς φαίνεται πως θα σημάνει και το τέλος της σχέσης της με τον Σέρβο αμυντικό, που είναι σε έξαλλη κατάσταση από το sex tape που είδε με τον Βράνιες και τη γυναίκα του.

Σέρβικα δημοσιεύματα μάλιστα αναφέρουν τα εξής σχετικά με τη Γελένα και τον Τόσιτς: «Για πολλές μέρες προσπαθούσε να πείσει τον Ντούσκο. Εκλαιγε και τον παρακαλούσε να μην την αφήσει και του υποσχέθηκε ότι δεν θα συμβεί τίποτα στο μέλλον. Ο Τόσιτς άρχισε να χαλαρώνει και όταν ήρθε η ώρα να επιστρέψει στη Σερβία η Γελένα της υποσχέθηκε ότι δεν θα άγγιζε το ζήτημα του διαζυγίου. Η Καρλέουσα έφτασε στο Βελιγράδι ικανοποιημένη και πεπεισμένη ότι θα κατορθώσει να σώσει τον γάμο της. Όμως, ο Τόσιτς δέχθηκε από ανώνυμη ηλεκτρονική διεύθυνση το sextape της Γελένα με τον Βράνιες. Αυτή η σταγόνα ξεχείλισε το ποτήρι. Ο Ντούσκο αμέσως κάλεσε τη Γελένα και της είπε ότι θέλει διαζύγιο αυτή τη στιγμή και ότι δεν ενδιαφερόταν πλέον για τις δικαιολογίες της».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ