Αντζελίνα Τζολί : Ρίχνει βέλη κατά του Μπραντ Πιτ

Η Τζολί σε συνέντευξή της στο Hollywood Reporter εξαπέλυσε βέλη στον πρώην σύζυγό της απών και αμέτοχο στα προβλήματα υγείας που εκείνη αντιμετώπισε.

Αντζελίνα Τζολί : Ρίχνει βέλη κατά του Μπραντ Πιτ | to10.gr

Από το 2016 οι Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί έχουν πάρει χωριστούς δρόμους. Οι διαδικασίες του πολύκροτου διαζυγίου έχουν κολλήσει κάπου με τους δύο ηθοποιούς άλλοτε να αφήνουν πράγματα να διαρρέουν μέσω πηγών και άλλοτε με δικές τους συνεντεύξεις.

Η Τζολί σε συνέντευξή της στο Hollywood Reporter χαρακτήρισε τον πρώην σύζυγό της απών και αμέτοχο στα προβλήματα υγείας που εκείνη αντιμετώπισε.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Μετά την μαστεκτομή είχα το θέμα με τον καρκίνο στις ωοθήκες που έκανα επίσης εγχείρηση και άλλα πράγματα που συνέβαιναν στη ζωή μου. Μάλλον έγραψα το έργο γιατί η συγγραφή είναι κάτι θεραπευτικό ή κάτι δύσκολο. Δεν ξέρω. Μπορώ να πως με τον Brad διδαχτήκαμε μερικά πράγματα.

Αλλά υπήρχε ένα σφίξιμο, ενδεχομένως λόγω της κατάστασης που συνεχιζόταν και δεν ήταν λόγω της ταινίας. Ήταν κάτι που αντιμετωπίζαμε. Τα πράγματα συμβαίνουν για διάφορους λόγους».

πηγή: marieclaire.gr

«
»
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο