Βασίλισσα Ελισάβετ : Έσπασε πάλι το πρωτόκολλο για την Μέγκαν Μαρκλ

Βασίλισσα Ελισάβετ : Έσπασε πάλι το πρωτόκολλο για την Μέγκαν Μαρκλ

Μια ιδιαίτερη πρόσκληση δέχθηκε η Αμερικανίδα ηθοποιός.

Ιδιαίτερα δημοφιλής φαίνεται να είναι η Μέγκαν Μαρκλ στην βασιλική οικογένεια της Βρετανίας. Για χάρη της, ακόμη κι η παραδοσιακή βασίλισσα έσπασε το πρωτόκολλο για δεύτερη φορά.

Η αμερικανίδα ηθοποιός έλαβε πρόσκληση να περάσει τα Χριστούγεννα μαζί με τον πρίγκιπα Χάρι και τους γαλαζοαίματους. Η πρόσκληση δεν ήταν δεδομένη, καθώς ο γάμος της με τον πρίγκιπα δεν έχει ακόμη συμβεί.

Η Ελισάβετ μάλιστα απηύθυνε και δεύτερη πρόσκληση στη Μέγκαν Μαρκλ, που παρακολούθησε την ετήσια Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που παραθέτει η βασίλισσα για το προσωπικό. Συνήθως σε αυτήν την εκδήλωση δεν λαμβάνουν μέρος μη μέλη της οικογένειας, μέχρι τουλάχιστον να παντρευτούν.

Πάντως, μετά την επίσκεψη που έκανε στο Νότιγχαμ στις 27 Νοεμβρίου, η Μέγκαν Μαρκλ έχει εξαφανιστεί. Πολλοί θεωρούν ότι επέστρεψε στο Λος Άντζελες για να περάσει χρόνο με τη μητέρα της, πριν την περίοδο των γιορτών. Πάντως, θεωρείται ότι έφτασε στο Λονδίνο αυτήν την εβδομάδα ώστε να παρευρεθεί στη γιορτή για το προσωπικό στο κάστρο των Γουίνσδορ.

Χωρίς προηγούμενo

Τα Χριστούγεννα, το ζευγάρι θα παρευρεθεί στο γεύμα της βασιλικής οικογένειας. Η παρουσία της Μαρκλ είναι χωρίς προηγούμενο, καθώς δεν έχει ακόμη παντρευτεί τον πρίγκιπα Χάρι.

Όταν η Κέιτ και ο Ουίλιαμ αρραβωνιάστηκαν τον Σεπτέμβριο του 2010, πέρασαν τα Χριστούγεννα μαζί με την οικογένειά της.

πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ