«Καυτή» Ελένη Μενεγάκη! Έβαλε το πιο μικροσκοπικό της τρίγωνο γιατί νόμιζε πως δεν θα την «πιάσει» η κάμερα! (pics)

«Καυτή» Ελένη Μενεγάκη! Έβαλε το πιο μικροσκοπικό της τρίγωνο γιατί νόμιζε πως δεν θα την «πιάσει» η κάμερα! (pics)

Αποκλειστικές φωτογραφίες! Η κάμερα «έπιασε» την Ελένη Μενεγάκη με το πιο μικροσκοπικό της τρίγωνο! Νόμιζε ότι δεν θα είναι εκεί κανείς και το έβαλε αλλά... πολύ «καυτή»!

Αποκλειστικές φωτογραφίες! Η κάμερα «έπιασε» την Ελένη Μενεγάκη με το πιο μικροσκοπικό της τρίγωνο! Νόμιζε ότι δεν θα είναι εκεί κανείς και το έβαλε αλλά… πολύ «καυτή»!

Έχει καλωσορίσει το καλοκαίρι εδώ κι έναν μήνα. Κάθε εμφάνισή της στη θάλασσα μόνο σχόλια θαυμασμού προκαλεί, αν και οι μόνιμοι κάτοικοι της Άνδρου έχουν συνηθίσει στην παρουσία της παρουσιάστριας του ALPHA τα τελευταία δέκα χρόνια και πλέον τη θεωρούν δικό τους άνθρωπο.

Με ένα μικροσκοπικό μπικίνι και συνοδευόμενη από τη μεσαία κόρη της Βαλέρια έπαιξε για ακόμα μία φορά με τα κύματα στα Άχλα, χωρίς όμως τον αγαπημένο της σύζυγο Μάκη Παντζόπουλο. Όχι πως συντρέχει κάποιος λόγος ανησυχίας, αφού το ζευγάρι είναι στα καλύτερά του, όπως μας μεταφέρουν αξιόπιστες πηγές από το νησί των Κυκλάδων, και μάλιστα του αφιέρωσε την αμέσως επόμενη μέρα οργανώνοντας μια απόδραση για δύο με το σκάφος της οικογένειας «Λάουρα».

Αυτούς τους μήνες κάθε χρόνο ζουν ξανά τον έρωτά τους, αφού γνωρίστηκαν το καλοκαίρι του 2009 -στο ίδιο μέρος μάλιστα-, επομένως πάντα θυμούνται με νοσταλγία τα πρώτα βλέμματα που αντάλλαξαν, αν και την περίοδο εκείνη δεν ήταν ακόμα σε σχέση. Πλέον έχουν γίνει οικογένεια και χαίρονται το κάθε λεπτό μαζί.

Οικογενειακές διακοπές τώρα!

Αυτή ήταν μία από τις πιο ώριμες και επιτυχημένες τηλεοπτικές σεζόν των τελευταίων χρόνων για την Ελένη και είναι ενθουσιασμένη για τις διακοπές που έρχονται. Την Παρασκευή συγκεκριμένα ρίχνει αυλαία η εκπομπή της για φέτος και εκείνη έχει ήδη μεταφέρει τα πράγματά της στα Άχλα, που θα γίνουν η βάση της για ακόμα ένα καλοκαίρι. Από εκεί αναμένεται να κάνουν εξορμήσεις σε όλες τις Κυκλάδες μαζί με τον Μάκη Παντζόπουλο και τα παιδιά της, τον 17χρονο Άγγελο, τη 14χρονη Λάουρα, την 11χρονη Βαλέρια και την 5χρονη Μαρίνα.

Μαζί με τον Μάκη σε βάφτιση

Χαλαρή και ευδιάθετη, η Ελένη έκλεψε την παράσταση σε βάφτιση την περασμένη Κυριακή, σε μια υπέροχη μέρα στη Μονή Παναχράντου. Τη δένει μία ιδιαίτερη σχέση με το εν λόγω μοναστήρι εξάλλου, αφού ο ηγούμενος Ευδόκιμος είναι πνευματικός της και εκεί φημολογείται πως έγινε ο γάμος της με τον Μάκη Παντζόπουλο και η βάφτιση της μικρής κόρης τους Μαρίνας.

Το ζευγάρι πάντως επισκέφτηκε μαζί το μοναστήρι για τη βάφτιση του μικρού Παναγιώτη αυτή τη φορά, όπου είχαν την ευκαιρία να καθίσουν μαζί με τους μοναχούς, με τους οποίους έχουν πλέον φιλική σχέση, να συζητήσουν και να πάρουν την ευλογία τους.

Ελένη Μενεγάκη – Ματέο Παντζόπουλος: Οι φωτογράφοι τους «έπιασαν» σε ψαροταβέρνα! Καρέ καρέ τα φιλιά τους στον δρόμο!

Οι φωτογράφοι «έπιασαν» την Ελένη Μενεγάκη και τον Ματέο Παντζόπουλο σε ψαροταβέρνα! Καρέ καρέ τα φιλιά τους στον δρόμο μέσα από αποκλειστικά στιγμιότυπα του Youweekly.gr!

Λίγο πριν από τις τέσσερις το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής και ενώ η παρουσιάστρια του ALPHA έχει ήδη τελειώσει την εκπομπή της και έχει αποχωρήσει από τον σταθμό, μπήκε στο αυτοκίνητο, πάτησε γκάζι και σε λίγα λεπτά έφτασε από την Παλλήνη στη Ραφήνα, έτοιμη για μια ακόμη αναχώρηση για την Άνδρο.

Ελένη Μενεγάκη - Ματέο Παντζόπουλος: Οι φωτογράφοι τους

Ελένη Μενεγάκη - Ματέο Παντζόπουλος: Οι φωτογράφοι τους

Με τον Μάκη είχαν κανονίσει να συναντηθούν λίγο νωρίτερα στο λιμάνι, εκεί όπου συνήθως κάνουν κάποια τελευταία χρηστικά ψώνια για το ταξίδι τους. Εκείνος ήδη είχε φτάσει και είχε παρκάρει το μεγάλων κυβικών αγροτικό αυτοκίνητο, που χρησιμοποιεί και η ίδια, κάτω από την κεντρική πλατεία, στον παράδρομο που οδηγεί στο λιμάνι. Σχεδόν σε κοντινή απόσταση πάρκαρε κι εκείνη.

Ελένη Μενεγάκη - Ματέο Παντζόπουλος: Οι φωτογράφοι τους

Το πρώτο μέλημά της μόλις βγήκε ήταν να τον αγκαλιάσει και να τον φιλήσει, να του κρατήσει τρυφερά το χέρι και να πουν τα νέα της ημέρας τους. Ήταν από τις λίγες φορές που είχαν αρκετό χρόνο στη διάθεσή τους, τόσο για να αγοράσουν τους αγαπημένους ξηρούς καρπούς της παρουσιάστριας όσο όμως και για να φάνε κάτι πριν αναχωρήσουν.

Όσοι τους έβλεπαν, έλεγαν πως χαμογελούσαν γιατί, όπως φαίνεται και στις αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr, έμοιαζαν σαν ένα ερωτευμένο ζευγάρι που έβγαινε για πρώτη φορά ραντεβού. Οι τρυφεράδες μεταξύ τους συνεχίστηκαν και μέσα στο πλοίο την ώρα που έπιναν τον καφέ τους και λίγο πριν φτάσουν στην Άνδρο είχαν μιλήσει με φίλους και γνωστούς που συνταξίδευαν για το νησί και όλα αυτά τα χρόνια είναι οικεία της πρόσωπα.

Με ψαράκι και κρύα μπύρα!

Ελένη Μενεγάκη - Ματέο Παντζόπουλος: Οι φωτογράφοι τους

«Πάμε στου Ασημάκη;» ήταν η πρόταση της Ελένης κι έτσι βρέθηκαν στην ψαροταβέρνα που συχνά τρώνε κάτι μαζί με τα παιδιά, όταν υπάρχει χρόνος.

Ελένη Μενεγάκη - Ματέο Παντζόπουλος: Οι φωτογράφοι τους

Η παρουσιάστρια φόρεσε τα γυαλιά της πρεσβυωπίας κι ενώ αρχικά ήθελε να δει τον κατάλογο, τελικά κατέληξε σε ψητό ψάρι, πρόταση του ιδιοκτήτη, με πράσινη σαλάτα και ένα ποτήρι παγωμένη μπύρα. Αυτό είναι το μενού που κυριολεκτικά ξετρελαίνει την Ελένη και της θυμίζει το ελληνικό καλοκαίρι. Το ζευγάρι συνομίλησε για λίγο με το προσωπικό και έφυγαν μισή ώρα πριν λύσει κάβους το καράβι.

Έκαναν ποδαρικό στο ανακαινισμένο σπίτι!

Ελένη Μενεγάκη - Ματέο Παντζόπουλος: Οι φωτογράφοι τους

Όλο τον χειμώνα η Ελένη και ο Μάκης ασχολήθηκαν με τις νέες μεζονέτες του ξενοδοχειακού τους συγκροτήματος, την επίπλωση και, σε κάποιες περιπτώσεις, την ανακαίνισή τους.

Ελένη Μενεγάκη - Ματέο Παντζόπουλος: Οι φωτογράφοι τους

Έβαλαν το μεράκι τους, το ταλέντο της παρουσιάστριας στη διακόσμηση με γήινα χρώματα και υλικά σε πέτρα και ξύλο, και με τη βοήθεια των συνεργατών τους από το περασμένο Σαββατοκύριακο χαίρονται ακόμη περισσότερο τον επίγειο παράδεισό τους.

Πηγή: «youweekly.gr»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ