O Όστιν Μπάτλερ θα γίνει οι νέος Έλβις Πρίσλεϊ στην ταινία του Λούρμαν

O Όστιν Μπάτλερ θα γίνει οι νέος Έλβις Πρίσλεϊ στην ταινία του Λούρμαν

Σπουδαία είδηση για τους θαυμαστές του “βασιλιά του Rock n 'Roll” - βρέθηκε ο πρωταγωνιστής της επερχόμενης βιογραφικής ταινία για τον Έλβις Πρίσλεϊ

Σπουδαία είδηση για τους θαυμαστές του “βασιλιά του Rock n ‘Roll” – βρέθηκε ο πρωταγωνιστής της επερχόμενης βιογραφικής ταινία για τον Έλβις Πρίσλεϊ.

Ο Όστιν Μπάτλερ (Austin Butler), ο οποίος είχε βασικό ρόλο στην τηλεοπτική σειρά “The Carrie Diaries”, prequel του «Sex and the City» επιλέχθηκε ως Έλβις Πρίσλεϊ και θα θυσιάσει τα ξανθά του μαλλιά για το εικονικό μαύρο slick look του Αμερικανού τραγουδιστή, μουσικού και ηθοποιού

Μετά από μια μακρά διαδικασία ακροάσεων με φημολογούμενα ονόματα τους Χάρι Στάιλς και Μάιλς Τέλερ να ρίχνονται στη μάχη για τον ρόλο, ανακοινώθηκε ότι ο Μπάτλερ κέρδισε τον ρόλο και ο ίδιος επιβεβαίωσε τα νέα στο Instagram.

Ο ηθοποιός δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο οθόνης άρθρου που αναγγέλλει τα νέα, μαζί με μία ρήση του Πρίσλεϊ: “Έχετε κάνει τη ζωή μου ολοκληρωμένη και σας αγαπάω”.

Ο 27χρονος Μπάτλερ έχει πρωταγωνιστήσει στη σειρά The Shannara Chronicles του MTV και παλιότερα σε παιδικές και νεανικές σειρές του ABC Family, του Nickelodeon και του Disney Channel. Τραγουδάει, παίζει κιθάρα και πιάνο και είναι γνωστός και από τη σχέση του με την ηθοποιό Βανέσα Χάτζενς.

Θεωρείται ένας από τους σκληρότερα εργαζόμενους ηθοποιούς κάτω των 30 ετών στο Χόλιγουντ, με έναν μακρύ κατάλογο τηλεοπτικών και κινηματογραφικών ρόλων στο ενεργητικό του.

Φέτος πρωταγωνιστεί στην ταινία του Τζιμ Τζάρμους «Οι Νεκροί δεν Πεθαίνουν» και στο «Κάποτε… στο Χόλιγουντ» του Κουέντιν Ταραντίνο.

Τη βιογραφική ταινία για τον Έλβις Πρίσλεϊ θα σκηνοθετήσει ο Μπαζ Λούρμαν, ο οποίος θα υπογράφει επίσης το σενάριο και θα είναι παραγωγός. Η ταινία θα επικεντρώνεται στα πρώτα χρόνια του Πρίσλεϊ, ειδικά στην «περίπλοκη σχέση πάνω από 20 χρόνων» του τραγουδιστή και του μάνατζέρ του, απόστρατου συνταγματάρχη Τομ Πάρκερ που θα υποδυθεί ο Τομ Χανκς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ