Δέσποινα Βανδή: Αυτή είναι η πραγματική της ηλικία! Της είχε «ξεφύγει» το 1997! (vid)

Δέσποινα Βανδή: Αυτή είναι η πραγματική της ηλικία! Της είχε «ξεφύγει» το 1997! (vid)

Δεν δίστασε και το αποκάλυψε...

Ποια είναι η πραγματική ηλικία της Δέσποινας Βανδή; Κι όμως της είχε «ξεφύγει» σε εκπομπή το 1997 και μάλιστα έχουμε και το βίντεο!

Στην πρώτη Πρωτοχρονιά του μουσικού καναλιού MAD, το οποίο συμπλήρωνε σχεδόν 6 μήνες ζωής είχε βρεθεί η τραγουδίστρια και έκανε αποκαλύψεις.

«Αγχώθηκα πολύ που ήρθα πρώτη φορά εδώ, γιατί είναι live η εκπομπή» εξομολογείται η τραγουδίστρια στον Θέμη Γεωργαντά, ο οποίος δεν δίστασε να δηλώσει πως «Για τα επόμενα 90 λεπτά θα σε ξεπατώσω»! Μετά τη συζήτηση για τους δύο πρώτους προσωπικούς της δίσκους, ο Θέμης έδωσε στον αέρα το τηλέφωνο του καναλιού, στο οποίο μπορούσε να καλέσει όποιος θέλει και να συνομιλήσει ζωντανά με την Δέσποινα Βανδή!

Προφητικές ήταν οι ερωτήσεις του Θέμη για την τηλεόραση! Έπρεπε να περάσουν 17 χρόνια για να βγει αληθινός! Η τραγουδίστρια πάντως τότε δήλωνε πως δεν θα ήθελε να ασχοληθεί με την τηλεόραση (ως ηθοποιός), αν και της είχαν γίνει προτάσεις από τότε να παρουσιάσει εκπομπή, λέγοντας: “Εγώ είμαι της Φιλοσοφικής, τι σχέση έχω με αυτά τα πράγματα”;

Ποια είναι όμως η ηλικία της; Δεν το βίντεο!

Πηγή: youweekly.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ