Καρλέουσα: Βράνιες, κοίτα τι έχασες! (pics, vids)

Καρλέουσα: Βράνιες, κοίτα τι έχασες! (pics, vids)

Την ώρα που ο Όγκνιεν Βράνιες «ξεσάλωνε» στο πάρτι του στη Γλυφάδα, η Γελένα Καρλέουσα «τρέλαινε» το κοινό το the Voice της Σερβίας, όπου εμφανίστηκε χωρίς εσώρουχο!

Ο Όγκνιεν Βράνιες οργάνωσε πάρτι και γιόρτασε χθες τα γενέθλια του σε γνωστό μαγαζί στη Γλυφάδα, όπου ήταν καλεσμένοι όλοι οι συμπαίκτες του αλλά και ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Παράλληλα, ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ φέρεται να είχε στο πλευρό του τη νέα του σύντροφο, αλλά και τη μεγαλύτερη εχθρό της Γελένα Καρλέουσα, Τσέτσα Ραζνάτοβιτς.

Την ώρα λοιπόν που ο Βόσνιος στόπερ γιόρταζε τα γενέθλια του και μάλιστα με ιδιαίτερα προκλητικό τρόπο, η Γελένα Καρλέουσα που είχε κρυφή σχέση με τον Βράνιες τρέλαινε το κοινό του The Voice της Σερβίας με την προκλητική εμφάνιση της.

Η εκρηκτική τραγουδίστρια είναι κριτής στο παιχνίδι που γίνεται στη σέρβικη τηλεόραση και την ίδια στιγμή που ο Βράνιες διασκέδαζε για τα 30ου γενέθλια, εκείνη εμφανίστηκε με ένα προκλητικό φόρεμα και χωρίς εσώρουχα, προκαλώντας ίλιγγο σε όσους παρακολούθησαν την εκπομπή.

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο παρακάτω μιλούν από μόνα τους για το τι έχασε ο αμυντικός της ΑΕΚ, ο οποίος απασχόλησε πολλούς μήνες την κοινή γνώμη για τον δεσμό που διατηρούσε με την Καρλέουσα και για το σκάνδαλο που είχε ξεσπάσει στη Σερβία. Η Καρλέουσα φάνηκε να ενοχλείται λοιπόν που δεν ήταν καλεσμένη στο πάρτι του Βόσνιου σε αντίθεση με την αιώνια εχθρό της Τσέτσα Ραζνάτοβιτς, η οποία έβαλε φωτιά στο πάρτι, με αποτέλεσμα να αναστατώσει τη… Σερβία. Αξίζει να σημειωθεί πως η Γελένα είχε ανεβάσει και ένα βίντεο πριν το πάρτι του Βράνιες, όπου κυριολεκτικά τα έδειχνε όλα στη φόρα…

Δείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεο από την εμφάνιση της Σέρβας:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ