Τι συμβαίνει στη σχέση μετά το κέρατο;

Τι συμβαίνει στη σχέση μετά το κέρατο;

Το κέρατο είναι από τις καταστάσεις που έρχονται όταν δεν τις περιμένεις ή τουλάχιστον δεν είχες ποτέ σκεφτεί ή φανταστεί.

Κι ενώ παλαιότερα τα περισσότερα «θύματα» απιστίας αποφάσιζαν να χωρίσουν, τώρα φαίνεται πως τα ζευγάρια κάνουν προσπάθειες για να ξαναβρούν την ισορροπία μέσα στη σχέση τους, ξεχνώντας ή τουλάχιστον συγχωρώντας τον άνθρωπο τους.

Μάλιστα, σύμφωνα με τους ψυχολόγους αυτό συνιστά μια διαδικασία βελτίωσης και κατανόησης του ίδιου τους του εαυτού, αλλά και του συντρόφου τους.

Αν διαβάζοντας τα παραπάνω σας φαίνεται «πολύ καλό για να είναι αληθινό», οι παρακάτω 4 γυναίκες εξηγούν τη δική τους εμπειρία και έχουν σκοπό να σας εμπνεύσουν.

«Αντιλήφθηκα ότι με απατούσε όταν κάποια στιγμή χρειάστηκε να πάρω το κινητό του στα χέρια μου και ανακάλυψα μια πολύ προκλητική φωτογραφία από άλλη γυναίκα. Εκείνος το παραδέχτηκε αμέσως και η θλίψη μου με έκανε να αναζητήσω βοήθεια από ειδικό, έτσι και οι δυο μας επισκεφτήκαμε ένα σύμβουλο σχέσεων. Εκείνος έπαψε να τη συναντά και συνειδητοποιώ ότι ο λόγος που έμεινα μαζί του είναι ότι μου είπε την αλήθεια και συνεργάστηκε μαζί μου για να βελτιώσει την κατάσταση», Σέλι 37 ετών.

«Εγώ ήμουν αυτή που βγήκα από το γάμο, όταν αποφάσισα να συνάψω παράνομο δεσμό με κάποιον από τη δουλειά μου. Ομως οι τύψεις μου με ανάγκασαν να παραδεχτώ την απιστία μου στο σύζυγο μου, με την ελπίδα πως θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε από την αρχή, ωστόσο εκείνος θύμωσε και αποφάσισε να μετακομίσει γιατί πίστευε πως θα χωρίσουμε. Ολο εκείνο το διάστημα των τριών μηνών που ήμασταν χώρια, εγώ προσπάθησα να τα βρω με τον εαυτό μου και τις ανασφάλειες μου. Επειτα, τον παρακάλεσα να γυρίσει πίσω στη σχέση μας, πράγμα που έκανε», Τζούντι, 33 ετών.

«Και οι δύο απατήσαμε μέσα στη σχέση μας, ήμασταν και οι δύο ένοχοι, αλλά αποφασίσαμε να τα αφήσουμε πίσω όλα αυτά και να τα ξεπεράσουμε. Ημασταν παντρεμένοι για 15 ολόκληρα χρόνια και η απιστία είναι κάτι που μπορεί να συμβεί. Σίγουρα, δεν σηματοδοτεί το τέλος μιας σχέσης όμως σημαίνει ότι κάτι έχει χαλάσει. Αυτό το γεγονός μας οδήγησε στην αναζήτηση βοήθειας από ειδικό και μετά από έξι χρόνια και οι δυο παραμένουμε πιστοί», Βικτόρια 38 ετών.

«Ο σύζυγός μου με απάτησε αμέσως μετά το γάμο μας και το ανακάλυψα όταν άρχισα απλά να παρατηρώ κάποια από τα σχόλια σε λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οταν συνάντησα αυτή τη γυναίκα, εκείνη μου αποκάλυψε ότι η σχέση της με το δικό μου άντρα μετρούσε μήνες ολόκληρους και ένιωσα τεράστια ντροπή. Ακόμα και σήμερα θέλω να εγκαταλείψω τη σχέση μας, το γάμο μας, γιατί φοβάμαι τη μοναξιά. Εκείνος πια υποστηρίζει ότι έχει κόψει κάθε επαφή και πως δεν πρόκειται να απατήσει ξανά. Ομολογώ ότι δεν τον πιστεύω. Κάποια μέρα ίσως να ξυπνήσω και να φύγω», Ντάνι 26 ετών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ