Αυτές είναι οι συνήθειες που πρέπει να κόψει κάθε γυναίκα

Αυτές είναι οι συνήθειες που πρέπει να κόψει κάθε γυναίκα

Όπως έκοψες τα κακής ποιότητας φαστφουντάδικα, έτσι πρέπει να κόψεις και τις παρακάτω συνήθειες από την ερωτική σου ζωή.

Η ενήλικη ζωή είναι δύσκολη, το γνωρίζουμε και συμπάσχουμε. Από την μία πρέπει να κρατήσεις τον ενθουσιασμό μικρού παιδιού και από την άλλη δεν πρέπει να φαίνεσαι σαχλός. Στη μετάβαση αυτή, έχουμε να κάνουμε κάποιες προτάσεις για αυτά που πρέπει να αφήσεις πίσω στην φοιτητική σου ζωή.

Να βγαίνεις με «κακά» παιδιά

Εξακολουθούν να σε ελκύουν τα κακά παιδιά; Οκέι, έχουν κάποια γοητεία, αλλά δεν είναι για πολύ. Είσαι πλέον μία γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της και έχεις αποβάλλει –πιθανότατα- το απωθημένο «εγώ θα τον κάνω άνθρωπο αυτόν». Δεν θα τον κάνεις ούτε εσύ, ούτε καμία άλλη, γι’ αυτό πρέπει να πάψεις να το παίρνεις προσωπικά. Για την ακρίβεια, σε προκαλούμε να μπεις στα προφίλ των «κακών αγοριών» που γνωρίζεις. Πόσοι από αυτούς σοβάρεψαν; Χμ.

Να δίνεις άλλο αριθμό

Αν δεν σε ενδιαφέρει ένας τύπος, τότε απλά μην του δώσεις τον αριθμό σου. Δεν είναι καθόλου κατακριτέο και δεν θα πληγωθεί αν απλώς του πεις ότι δεν ενδιαφέρεσαι. Ωστόσο είναι κατακριτέο να δίνεις ψεύτικο αριθμό. Εσύ στη θέση του πώς θα προτιμούσες να σου συμπεριφερθούν;

Να περιγράφεις αναλυτικά την σεξουαλική σου ζωή

Στην ξεχωριστή περίπτωση όπου θα σε ρωτήσουν, το οποίο θα είναι σ-εξαιρετικά περίεργο, αν θέλεις μπορείς να επεκταθείς. Από την άλλη, αν δεν ζήτησε κανείς την περιγραφή σου, δεν έχεις κανένα δικαίωμα να υποβάλεις τους φίλους στο μαρτύριο του να φαντάζονται εσένα και τον παρτενέρ σου να κάνετε σεξ, επειδή εσύ αποφάσισες να τους εξιστορήσεις την χθεσινή βραδιά με γλαφυρές λεπτομέρειες. Τέλος, σκέψου και τον σύντροφό σου, δεν θα μπορεί να κοιτάξει τους φίλους σου στα μάτια.

Να εθίζεσαι στα σόσιαλ

Δεν βρίσκεις λιγάκι θλιβερό θέαμα κάποιες γυναίκες που ανεβάζουν κάθε νανοσεκόντ την ίδια σέλφι με διαφορετικό φόντο; Αν έχεις γεμίσει το προφίλ σου με κάθε λεπτομέρεια της προσωπικής σου ζωής, όπως σέλφι στο γραφείο, το βιβλίο που διαβάζεις τώρα, τα τελευταία σου ψώνια και το βραδινό σου γεύμα, τότε πρέπει να σκεφτείς σοβαρά ότι δίνεις πολλές πληροφορίες σε αγνώστους και ότι δίνεις την εντύπωση ενός ανθρώπου που ζει μία μοναχική ζωή.

Να μην γυμνάζεσαι καθόλου

Δεν χρειάζεται να περνάς όλη την ημέρα στο γυμναστήριο κάνοντας σκουάτς με σκοπό να μοιάσεις στις αδερφές Καρντάσιαν. Ωστόσο, ιατρικά άρθρα, γιατροί και διατροφολόγοι αναφέρονται διαρκώς στο πόσο σημαντική είναι η άσκηση στη ζωή μας. Περπάτα λίγο παραπάνω, διάλεξε τις σκάλες, κάνε βόλτες με ποδήλατο, τρόποι υπάρχουν.

Να μην ξεβάφεσαι

Όχι μόνο επιβαρύνεις το δέρμα σου και το πρωί ξυπνάς σαν λασπωμένο πάντα, λερώνεις και τη μαξιλαροθήκη στην οποία την επόμενη μέρα θα κοιμηθείς με καθαρό πρόσωπο. Αφιέρωσε ένα λεπτό πριν λιώσεις στον καναπέ στον καθαρισμό του δέρματος σου. Είναι το λιγότερο που μπορείς να του προσφέρεις.

Να μην βλέπεις γυναικολόγο

Πιστεύουμε ότι εδώ οι λόγοι είναι εύκολα αντιληπτοί.

Να μην προσεγγίζεις άντρες

Το «Ο άντρας είναι ο κυνηγός» δεν θα έλεγες ότι είναι λιγάκι πασέ; Μολονότι οι γυναίκες έχουν περάσει τόσα δεινά για να είναι ισόνομες με τους άντρες, κάποια στερεότυπα καλά κρατούν. Η τραγική ειρωνεία είναι ότι πολλοί άντρες θα ήθελαν να τους προσεγγίσει η γυναίκα.

Να μένεις σε μία τοξική σχέση

Είσαι μια ώριμη γυναίκα, ξέρεις τι θέλεις από τη ζωή σου. Αν αναλώνεσαι στο να παραπονιέσαι για κάποιον που σε κάνει δυστυχισμένη τότε πρέπει να βρεις τη δύναμη και να φύγεις. Κάν’ το για τις κοπέλες που δεν θα ήθελες να περάσουν τα ίδια. Μην αφήνεις κακές συμπεριφορές να γίνονται κοινωνικά ανεκτές.

Πηγή: In2life.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ