Χριστοδουλόπουλος: «Θέλω να βοηθήσω τον Άρη να πετύχει τους στόχους του»

Χριστοδουλόπουλος: «Θέλω να βοηθήσω τον Άρη να πετύχει τους στόχους του»

Ορεξάτος να βοηθήσει τον Άρη να πετύχει τους στόχους του εμφανίστηκε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Άρη κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά δεν κατάφερε να τον βοηθήσει ώστε να αποφύγει τουλάχιστον την ήττα.

Ο έμπειρος άσος εμφανίστηκε αποφασισμένος πάντως στις δηλώσεις του μετά το ματς όπου επισήμανε πως θέλει να δώσει τα πάντα για τη νέα του ομάδα και να μείνει για αρκετό καιρό.

Διαβάστε επίσης: Θεαματική ανατροπή με Ντόρσει και Ολυμπιακό, αλλά…

Όσα είπε ο Λάζαρος:

Για την εικόνα του ματς: «Ήμασταν καλοί, ειδικά στα πρώτα 20-25 λεπτά του πρώτου ημιχρόνου. Δεν θυμάμαι τον Παναθηναϊκό να απειλεί ιδιαίτερα. Είναι κρίμα, μπορεί να είμαι εδώ μόνο μια βδομάδα, αλλά βλέπω πώς δουλεύουν».

Για τη συνέχεια: «Ήταν ένα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση, παρά την ήττα. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Δουλέψαμε πολύ, κάποια πράγματα βγήκαν σε άλλα ήμασταν άτυχοι, αλλά ο δρόμος είναι αυτός».

Για το τι πρέπει να γίνει για να αλλάξει η κατάσταση: «Είμαι αισιόδοξος, βλέπω πώς δουλεύουν τα παιδιά και πώς θέλουν να αλλάξουν την κατάσταση. Το πιστεύω απόλυτα».

Για το πώς είναι η ατμόσφαιρα: «Σίγουρα η ατμόσφαιρα είναι βαριά και το σημερινό αποτέλεσμα την κάνει λίγο ακόμα πιο βαριά. Μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στην πίεση, πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι, να δουλέψουμε και να προχωρήσουμε».

Για το ότι έγινε ο πρώτος παίκτης που αγωνίζεται στο ελληνικό big-5: «Αυτό που ξεκίνησα σαν μικρό παιδί ήταν να παίζω ποδόσφαιρο. Το έκανα στο υψηλότερο επίπεδο και νιώθω υπερήφανος. Θα τα δώσω όλα για αυτό το κλαμπ, νιώθω τη ζεστασιά του κόσμου. Δεν κοιτάζω τον Λάζαρο, είμαι εδώ μόνο για τον Άρη».

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Θέλω να μείνω όσο πιο πολύ γίνεται, έχω ακόμα πολλά να δώσω. Θέλω να βοηθήσω τον Άρη να πετύχει τους στόχους του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ