Το βίντεο αφιέρωμα του Ολυμπιακού στο προπονητικό επιτελείο της ομάδας (vid)

Το βίντεο αφιέρωμα του Ολυμπιακού στο προπονητικό επιτελείο της ομάδας (vid)

Το επιτελείο του Ολυμπιακού (προπονητές, αναλυτές, φροντιστές, ιατρικό προσωπικό) είχε σημαντική συνεισφορά στο να κυλήσει ομαλά η προετοιμασία της ομάδας, με τους ερυθρόλευκους να λένε «ευχαριστώ» με ένα όμορφο βίντεο.

Η ομάδα του Ολυμπιακού βρέθηκε στην Αυστρία για δύο εβδομάδες, από τις 5 έως τις 19 Ιουλίου, στο πλαίσιο του βασικού σταδίου προετοιμασίας της ομάδας, ενόψει των υποχρεώσεων σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Οι ερυθρόλευκοι έριξαν πολλή δουλειά για να αφομοιώσουν τα «θέλω» του προπονητή Ντιέγκο Μαρτίνεθ, αλλά και… τόνους ιδρώτα για να έχουν την κατάλληλη φυσική κατάσταση για να μπορούν να παίξουν στον γρήγορο και πιεστικό ρυθμό που επιθυμεί ο Ισπανός προπονητής.

Διαβάστε επίσης:  Βάζουν Παγέ στο τραπέζι για τον Ολυμπιακό

Αναπόσπαστο κομμάτι όλης της προετοιμασίας είναι και το υπόλοιπο staff (προπονητές, αναλυτές, φροντιστές, ιατρικό προσωπικό) δίπλα και πίσω από τους ποδοσφαιριστές που βοηθούσαν συμβούλευαν και έλυναν κάθε πρόβλημα που μπορεί να προέκυπτε στην πορεία των καθημερινών σκληρών προπονήσεων.

Σε αυτούς τους αφανείς «ήρωες» της προετοιμασίας είναι αφιερωμένο το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα ο Ολυμπιακός στο κανάλι του στο youtube.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ