Τόκιο 2020: Και η Αννέτα Κυρίδου προκρίθηκε στα προημιτελικά του απλού σκιφ

Τόκιο 2020: Και η Αννέτα Κυρίδου προκρίθηκε στα προημιτελικά του απλού σκιφ

Η Αννέτα Κυρίδου του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης τερμάτισε στην 3η θέση της 2ης προκριματικής σειράς του απλού σκιφ γυναικών και εξασφάλισε τη συμμετοχή της στα προημιτελικά.

Το δύο στα δύο έκανε η ελληνική κωπηλασία, αφού μετά την πρόκριση του Στέφανου Ντούσκου στα προημιτελικά του απλού σκιφ ανδρών, με το… δεξί μπήκε στους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες και η Αννέτα Κυρίδου.

Τερμάτισε τρίτη

Η αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης τερμάτισε στην 3η θέση της 2ης προκριματικής σειράς του απλού σκιφ γυναικών με χρόνο 7:54.28 και εξασφάλισε τη συμμετοχή της στα προημιτελικά.

Την απευθείας πρόκριση στα προημιτελικά εξασφάλιζαν οι τρεις πρώτες της προκριματικής σειράς της, με τη Σανίτα Πάσπιουρ από την Ιρλανδία να τερματίζει 1η με χρόνο 7:46.08 και την Κένια Λετσούγα από το Μεξικό να είναι δεύτερη με χρόνο 7:54.21.

Σε επαναληπτική κούρσα θα διεκδικήσουν την πρόκριση στα προημιτελικά του απλού σκιφ γυναικών η 4η στην προκριματική σειρά της Αννέτας Κυρίδου, Φελίς Αίσα Τσόου Τρινιντάντ και Τομπάγκο (8:02.02), η 5η Κάθλιν Νόμπλε από την Ουγκάντα (8:21.85) και η 6η Τζόαν Πο από τη Σιγκαπούρη (8:31.12).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ