Ξέσπασε ο Μεντβέντεφ: «Αν πεθάνω, ποιος θα πάρει την ευθύνη;»

Ξέσπασε ο Μεντβέντεφ: «Αν πεθάνω, ποιος θα πάρει την ευθύνη;»

Ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ ξέσπασε στον διαιτητή του αγώνα κατά τη διάρκεια του αγώνα φωνάζοντας «μπορώ να τελειώσω τον αγώνα, αλλά αν πεθάνω, ποιος θα πάρει την ευθύνη;»

Η δυσαρέσκεια των αθλητών του τένις για τις καιρικές συνθήκες υπό τις οποίες αγωνίζονται στους Ολυμπιακούς Αγώνες δεν σταματούν με τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ να δίνει συνέχεια στις αλλεπάλληλες διαμαρτυρίες.

Το Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης ζήτησε να διεξάγονται οι αγώνες κατά τις νυχτερινές ώρες ενώ η Πάουλα Μπαντόσα αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον προημιτελικό λόγω αφόρητης ζέστης ενώ έφυγε πάνω σε καροτσάκι!

Η γκρίνια συνεχίστηκε και σήμερα με τον Μεντβέντεφ να ξεσπά στον διαιτητή Κάρλος Ράμος κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Φάμπιο Φονίνι φωνάζοντάς του χαρακτηριστικά «Μπορώ να τελειώσω τον αγώνα, αλλά αν πεθάνω, ποιος θα πάρει την ευθύνη;»!

Μάλιστα, ο Ρώσος τενίστας, ο οποίος δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες από έναν φυσιοθεραπευτή,  φαινόταν αρκετά ταλαιπωρημένος αφού η θερμοκρασία στο κορτ είχε φτάσει στους 36 βαθμούς ενώ η υγρασία είχε εκτοξευθεί στο 80%!

Παρόλα αυτά, ο Μεντβέντεφ έφτασε στη νίκη με 2-1 σετ (6-2, 3-6, 6-2) παίρνοντας την πρόκριση στα προημιτελικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ