Λεντέκι – «Σίγουρα στο Παρίσι, ίσως και στο Λος Αντζελες»

Λεντέκι – «Σίγουρα στο Παρίσι, ίσως και στο Λος Αντζελες»

Μετά το τρίτο χρυσό μετάλλιο στα 800μ. ελεύθερο στο Τόκιο, η Κέιτι Λεντέκι αναφέρθηκε και στους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Κέιτι Λεντέκι έγινε σήμερα η τρίτη κολυμβήτρια στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων που κατακτά τρία χρυσά μετάλλια στο ίδιο αγώνισμα. Με τη νίκη της στα 800μ. ελεύθερο στο Τόκιο, η Αμερικανίδα υπερασπίστηκε τον τίτλο που κέρδισε για πρώτη φορά στο Λονδίνο (σε ηλικία 15 ετών) και διατήρησε στο Ρίο.

Κάτοχος επτά χρυσών Ολυμπιακών μεταλλίων πλέον, η Λεντέκι δεν σταματάει εδώ. «Δεν ήταν αυτή η τελευταία μου κούρσα (σ.σ. σε Ολυμπιακούς Αγώνες). Θα είμαι τουλάχιστον (σ.σ. στο Παρίσι) το 2024, ίσως και (σ.σ. στο Λος Αντζελες) το 2028. Θα δούμε», δήλωσε η 24χρονη πρωταθλήτρια, η οποία είναι από τα κεντρικά πρόσωπα της κολύμβησης στο Τόκιο, παρότι ηττήθηκε από την Τίτμους στα 400μ. και απέτυχε στα 200μ., μένοντας εκτός βάθρου.

Εφόσον συνεχίσει όντως ως το 2028, η Λεντέκι θα έχει την ευκαιρία να ξεπεράσει το απόλυτο ρεκόρ των τεσσάρων χρυσών μεταλλίων στο ίδιο αγώνισμα, το οποίο έχει ο Μάικλ Φελπς με νίκες στα 200μ. μικτή ατομική σε Αθήνα, Πεκίνο, Λονδίνο και Ρίο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ