Ο Ντάνιελ Άλβες διεκδικεί τον ένα από τους δύο τίτλους που δεν έχει

Ο Ντάνιελ Άλβες διεκδικεί τον ένα από τους δύο τίτλους που δεν έχει

Ο αειθαλής Βραζιλιάνος δεξιός μπακ παίζει με τη Βραζιλία στον τελικό του τουρνουά ποδοσφαίρου στο Τόκιο, εναντίον της Ισπανίας.

Από τρόπαια η τροπαιοθήκη του Ντάνιελ Άλβες είναι γεμάτη. Με τη Σεβίλλη, κυρίως τη Μπαρτσελόνα, τη Γιουβέντους και την Παρί Σεν Ζερμέν, ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ έχει κατακτήσει τα πάντα. Στις χώρες που αγωνίστηκε, αλλά και στις διοργανώσεις της UEFA και στο Διηπειρωτικό και στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Ο Ντάνιελ Άλβες έχει να επιδείξει τίτλους και σε διεθνές επίπεδο. Ο χαρισματικός ποδοσφαιριστής έχει πανηγυρίσει δύο Κόπα Αμέρικα με τη «σελεσάο» και δύο Κύπελλα Συνομοσπονδιών, ενώ στις μικρές ηλικίες στέφθηκε πρωταθλητής κόσμου το 2003.

Παρότι έχει βρεθεί άπειρες φορές στο πόντιουμ, ο 38χρονος ποδοσφαιριστής δεν… χορταίνει. Σήμερα (14:30) στο Τόκιο ο Ντάνιελ Άλβες θέλει να βιώσει άλλη μία διάκριση, την οποία όμως δεν έχει στο παλμαρέ του: το χρυσό ολυμπιακό μετάλλειο.

Ο αειθαλής άσος είναι μέλος της αποστολής της ολυμπιακής ομάδας της Βραζιλίας και θα αγωνιστεί στον τελικό του ποδοσφαιρικού τουρνουά εναντίο της Ισπανίας. Και θέλει όσο τίποτα άλλο να στεφθεί χρυσός Ολυμπιονίκης!

Όσο για το μεγάλο απωθημένο του Ντάνιελ Άλβες; Είναι ο μόνος σπουδαίος τίτλος που του λείπει: το Μουντιάλ. Σήμερα ο Ντάνιελ Άλβες θέλει να δείξει ότι παραμένει σε εξαιρετική κατάσταση και προσδοκά ότι σε 1,5 χρόνο θα δώσει το παρών στα γήπεδα του Κατάρ, για μία τελευταία ευκαιρία για τη διεκδίκηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ