Παρίσι 2024: Οι αρχές χαλαρώνουν τους περιορισμούς κυκλοφορίας

Παρίσι 2024: Οι αρχές χαλαρώνουν τους περιορισμούς κυκλοφορίας

 «Θέλουμε να ενοχλήσουμε όσο το δυνατόν λιγότερο τις ζωές όσων ζουν στο Παρίσι και στην περιοχή, ώστε να χαλαρώσουμε τους περιορισμούς», δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας

Οι αρχές έχουν χαλαρώσει τους κυκλοφοριακούς περιορισμούς που θα ισχύσουν κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων μετά από συναντήσεις με τοπικούς εκλεγμένους αντιπροσώπους, όπως δήλωσε σήμερα (1/3) ο αρχηγός της αστυνομίας του Παρισιού.

«Θέλουμε να ενοχλήσουμε όσο το δυνατόν λιγότερο τις ζωές όσων ζουν στο Παρίσι και στην περιοχή, ώστε να χαλαρώσουμε τους περιορισμούς», δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας του Παρισιού Λοράν Νουνέζ σε συνέντευξη Τύπου.

Διαβάστε επίσης: Δεκτό το αίτημα του Ολυμπιακού: Η ΔΕΑΒ άλλαξε τον παρατηρητή του παιχνιδιού με τον Βόλο

«Όλα τα αιτήματα των τοπικών εκλεγμένων αντιπροσώπων ικανοποιήθηκαν με εξαίρεση ένα στο 15ο διαμέρισμα του Παρισιού».

Η αστυνομία είχε πει πέρυσι ότι οι χώροι Αγώνων θα ήταν προσβάσιμοι μόνο στους κατόχους εισιτηρίων ενώ θα δημιουργηθεί περίμετρος προστασίας σε άμεση γειτνίαση με τους χώρους.

Ορισμένες από τις κόκκινες ζώνες, κλειστές για μηχανοκίνητη κυκλοφορία επειδή βρίσκονται γύρω από Ολυμπιακούς χώρους, έχουν εξαφανιστεί.
Χορηγήθηκαν περισσότερες εξαιρέσεις για την πρόσβαση στις κόκκινες ζώνες, οι οποίες θα είναι πλέον προσβάσιμες κυρίως σε οχήματα παρόχων υγειονομικής περίθαλψης, οχήματα μεταφοράς μετρητών και φορτηγά μετακομίσεων. Δεν θα επιτρέπονται λεωφορεία στις κόκκινες ζώνες.

Οι άνθρωποι, με εξαίρεση τα οχήματα των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης, θα πρέπει να εγγραφούν σε μια ηλεκτρονική πλατφόρμα.
«Εάν δω ότι οι κανόνες δεν τηρούνται, θα κλείσω τα πράγματα. Οι αρχές έχουν κάνει τεράστια προσπάθεια αποδεχόμενοι εξαιρέσεις, αλλά θα απαιτηθεί κάποια συλλογική πειθαρχία», προειδοποίησε ο Νουνέζ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ