Τσαπατάκης – «Ο αθλητισμός έχει σκοπό να ενώνει, να δίνει νίκες μέσα από τη ζωή»

Τσαπατάκης – «Ο αθλητισμός έχει σκοπό να ενώνει, να δίνει νίκες μέσα από τη ζωή»

Ο Αντώνης Τσαπατάκης κατέκτησε το πρώτο του μετάλλιο σε Παραολυμπιακούς Αγώνες και σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο σκοπό που πρέπει να έχει ο αθλητισμός στη ζωή των ανθρώπων.

Ο Αντώνης Τσαπατάκης ανέβηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του στο βάθρο των Παραολυμπιακών Αγώνων, κατακτώντας την τρίτη θέση στον τελικό του αγωνίσματός του.

Ο Χανιώτης κατέκτησε το μετάλλιο στην τρίτη του συμμετοχή στους Αγώνες, η οποία αποδείχθηκε και φαρμακερή, καθώς στις δύο προηγούμενες διοργανώσεις τερμάτισε στην τέταρτη θέση.

Σε δηλώσεις του όμως, θέλησε να δείξει το πραγματικό σκοπό για τον οποίο πρέπει οι άνθρωποι να ασχοληθούν με τον αθλητισμό, καθώς ο τελευταίος υπάρχει για να ενώνει όπως ανέφερε.

«Όποια θέση και αν έπαιρνα θα ήμουν το ίδιο χαρούμενος. Αυτό πρέπει να το ξεκαθαρίσουμε σε αυτούς που θέλουν να αρχίσουν τον αθλητισμό. Ο αθλητισμός έχει σκοπό να ενώνει, να δίνει νίκες μέσα από τη ζωή. Πρέπει να τους υπενθυμίσουμε για να έρχονται τα παιδιά και να μην απογοητεύονται, να πιστεύουν ότι πρέπει να βγουν νικητές, πρέπει να βγουν πρώτοι για να πανηγυρίσουν. Εγώ πανηγύριζα όταν έβγαινα και τέταρτος. Γι’ αυτό τον τελευταίο καιρό άλλαξα την νοοτροπία του μεταλλίου. Το ίδιο θα χαιρόμουνα αν έβγαινα πρώτος, το ίδιο θα χαιρόμουνα και αν έβγαινα τέταρτος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ