Ραϊόλα : «Δεν αλλάζουν ομάδα, Πογκμπά και Χάαλαντ»

Ραϊόλα : «Δεν αλλάζουν ομάδα, Πογκμπά και Χάαλαντ»

Ο γνωστός ατζέντης μίλησε για τον Γάλλο μεσοεπιθετικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον επιθετικό της Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Σε μια συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης που παραχώρησε στον Sky Sport, ο διάσημος μάνατζερ Μίνο Ραϊόλα αναφέρθηκε επίσης για δύο από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές που εκπροσωπεί, για να διευκρινίσει ότι ο Πολ Πογκμπά και ο Έρλινγκ Χάαλαντ θα παραμείνουν στις ομάδες τους, δηλαδή στις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπορούσια Ντόρτμουντ.

«Ο Πολ θα παραμείνει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ», είπε ο Ραϊόλα για τον Πογκμπά «γιατί βρίσκεται στο επίκεντρο ενός σημαντικού πρότζεκτ. Επιπλέον, δεν είναι ένας από αυτούς που είναι αμφιλεγόμενοι, ειδικά σε μια εποχή όπως αυτή» υπογράμμισε για τον Γάλλο διεθνή άσο και παγκόσμιο πρωταθλητή των «κόκκινων διαβόλων».

Σχετικά με τον Χάαλαντ, που αποτελεί στόχο της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Ραϊόλα ανέφερε ότι «είναι αιτία παραπόνων για όσους θα μπορούσαν να τον αποκτήσουν κι ένα όνειρο για εκείνους που τον πήραν, καθώς και για εκείνους που θα τον ήθελαν τώρα. Φέτος δεν θα μετακινηθεί, είναι καλά με την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Δεν είναι η στιγμή να κινηθεί, γνωρίζουμε καλά την επαγγελματική πορεία που μπορεί να κάνει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ