Ντεμπούτο ο Τσιμίκας, επτάρα η Λίβερπουλ στη Λίνκολν

Ντεμπούτο ο Τσιμίκας, επτάρα η Λίβερπουλ στη Λίνκολν

Ο Κώστας Τσιμίκας φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα της Λίβερπουλ σε επίσημο ματς και οι «κόκκινοι» διέλυσαν με 7-2 εκτός έδρας τη Λίνκολν για τους «32» του League Cup. Δύσκολη πρόκριση για Μάντσεστερ Σίτι.

Μεγάλη στιγμή για τον Κώστα Τσιμίκα που έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Λίβερπουλ το βράδυ της Πέμπτης. Ο Έλληνας μπακ αγωνίστηκε σε ολόκληρο το παιχνίδι απέναντι στη Λίνκολν την οποία οι «κόκκινοι» διέλυσαν με 7-2 και προκρίθηκαν στους «16» του League Cup.

Για το ματς δεν μπορεί να γίνει και μεγάλη κουβέντα αφού τις δύο ομάδες χωρίζει το χάος. Τα γκολ για τους φιλοξενούμενους που παρατάχθηκαν με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή τους πέτυχαν οι Σακίρι (9′), Μιναμίνο (18′, 46′), Τζόουνς (32′, 36′), Γκρούγιτς (65′) και Όριγκι (89′).

Αυτό που έχει σημασία όμως είναι το πως υποδέχθηκαν -μέσω των social media- οι φίλοι των Reds τον Έλληνα άσο. Τα σχόλια στο twitter ήταν εγκωμιαστικά. Σε μοτίβο σαν αυτό που μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Ο διεθνής μπακ έπαιξε σε όλο το ματς και ήταν ιδιαίτερα συνεπής τόσο στα ανασταλτικά του καθήκοντα, όσο και στη συμμετοχή του στο επιθετικό παιχνίδι των πρωταθλητών Αγγλίας. Κάπως έτσι έσπασε το… ρόδι. Δημιουργώντας προσδοκία για τη συνέχεια.

Δύσκολο βράδυ είχε η Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Μπόρνμουθ καθώς επικράτησε με 2-1. Ο Λίαμ Ντελάπ έκανε το 1-0 για τους «Πολίτες» στο 18′ και έγινε ο νεότερος (17 ετών, 229 ημερών) σκόρερ στην ιστορία της ομάδας που σκοράρει στο ντεμπούτο του, ενώ το 2-1 το έκανε ο Φόντεν στο 75′.

Στο άλλο ματς της βραδιάς για τη διοργάνωση, η Άστον Βίλα νίκησε εύκολα με 3-0 εκτός έδρας την Μπρίστολ Σίτι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ