Πέλκας : «Καλύτερο το τουρκικό πρωτάθλημα από το ελληνικό» (vid)

Πέλκας : «Καλύτερο το τουρκικό πρωτάθλημα από το ελληνικό» (vid)

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Φενέρμπαχτσε.

Ο Δημήτρης είναι εδώ και λίγες εβδομάδες ποδοσφαιριστής της Φενέρμπαχτσε. Ο διεθνής άσος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του τουρκικού συλλόγου, στις οποίες αναφέρθηκε για τον προπονητή της ομάδας, Ερόλ Μπουλούτ ενώ υποσχέθηκε να βοηθήσει τη νέα του ομάδα να επιστρέψει στην κορυφή του πρωταθλήματος μετά το 2014.

Αναλυτικά είπε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη τους. Εγώ από την πλευρά μου θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα, να κερδίσει τίτλους».

Για την παρουσία του Ερόλ Μπουλούτ, δήλωσε:

«Τον ξέρω από την Ελλάδα, μίλησα μαζί του. Είναι ένας πολύ καλός προπονητής και άνθρωπος. Ελπίζω ότι θα με βοηθήσει να προσαρμοστώ όσο το δυνατόν γρηγορότερα στην ομάδα. Ξέρω ότι σε αυτήν τη μεταγραφική περίοδο, η Φενέρ πήρε πολλούς καλούς παίκτες και θα προσπαθήσουμε να βρούμε τη χημεία μας, βήμα-βήμα. Πρέπει να παίζουμε καλύτερα σε κάθε παιχνίδι και στη συνέχεια θα δούμε τους στόχους που μπορούμε να πετύχουμε».

Για την θέση που αγωνίζεται:

«Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό παιχνίδι και θα κάνω ό,τι μπορώ για να είμαι χρήσιμος στην ομάδα μου. Μπορώ να παίξω στη θέση νούμερο δέκα, αλλά η ανάγκη της ομάδας έρχεται πρώτη».

Για τους παίκτες που γνωρίζει:

«Υπήρξα συμπαίκτης με τον Γκάρι Ροντρίγκες και τον Τιάμ, ενώ γνωρίζω και τον Περότι. Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να βγούμε πρωταθλητές και η Φενέρ έχει να το κατακτήσει από το 2014».

Για το τουρκικό πρωτάθλημα:

«Το τουρκικό πρωτάθλημα είναι δύσκολο, νομίζω είναι καλύτερο από το ελληνικό. Μίλησα με τον Τζαβέλλα και τον Μπακασέτα για το πρωτάθλημα».

Για τον ανταγωνισμό και τα ντέρμπι:

«Είμαι συνηθισμένος στην πίεση και στα ντέρμπι από τον ΠΑΟΚ οπότε δεν θεωρώ ότι θα έχω πρόβλημα. Οι οπαδοί της Φενέρ είναι παθιασμένοι, όπως και της παλιάς μου ομάδας κι ελπίζω όσο γίνεται πιο γρήγορα να έρθουν στο γήπεδο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ