Παναχαϊκή – Τρίκαλα 2-0

Παναχαϊκή – Τρίκαλα 2-0

Νίκη στο ξεκίνημα της Football League για την Παναχαϊκή κόντρα στα Τρίκαλα με 2-0, σε μία χρονιά που οι Πατρινοί έχουν υψηλότατες βλέψεις.

Με το δεξί μπήκε στις υποχρεώσεις της για το φετινό πρωτάθλημα της Football League η Παναχαϊκή, που χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα και αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο ανά διαστήματα, κέρδισε στην Αγυιά της Πάτρας τα Τρίκαλα με 2-0.

Οι Πάτρινοί, πάντως, έβγαλαν ένα ημίχρονο προσπαθώντας να διασπάσουν την καλά οργανωμένη άμυνα των φιλοξενούμενων, χωρίς πάντως να τα καταφέρουν.

Άλλωστε, ενδεικτικό είναι πως η «εξίσωση» της επιθετικής αποτελεσματικότητας για τους Αχαιούς, λύθηκε στο 59′ της αναμέτρησης και ενώ σταδιακά το άγχος της πρεμιέρας, είχε αρχίσει να βαραίνει τα πόδια των παικτών της ομάδας.

Στη συνέχεια και μέχρι το τέλος του ματς η Παναχαϊκή δεν απειλήθηκε ουσιαστικά και το τέρμα του Στεργίδη στις καθυστερήσεις ήρθε ως επισφράγιση της αγωνιστικής ανωτερότητας των «ροσονέρι».

Το κλειδί: Ο κόσμος της ομάδας. Ο σπουδαίος πατρινός φίλαθλος κόσμος που έκανε τη διαφορά και αποτέλεσε τον ενδέκατο παίκτη της Παναχαϊκής στην πρεμιέρα, σπρώχνοντάς τη προς τη νίκη.

10αρι: Ο Λυμπέρης Στεργίδης ήταν εξαιρετικός. Ο μέσος των Πατρινών είχε σπουδαία απόδοση την οποία, άλλωστε, επισφράγισε με το προσωπικό του τέρμα για το 2-0 της ομάδας του, λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης.

Στον πάγκο: Η άμυνα των Τρικάλων δεν άντεξε την πίεση. Η καλή αμυντική διάταξη του πρώτου μέρους, έδωσε τη θέση της σε αστάθεια και αβεβαιότητα στο δεύτερο ημίχρονο, προϊόν της κούρασης των φιλοξενούμενων.

Γιατί κόουτς: Ο Σωτήρης Αντωνίου, προπονητής των Τρικάλων, δεν έστησε λάθος την ομάδα του στη δύσκολη έδρα της Αγυιάς. Ωστόσο, οι αλλαγές του και η διαχείριση του ματς, ειδικά από τη στιγμή που η ομάδα του έμεινε πίσω στο σκορ, δεν έδωσαν ουσία και αποτέλεσμα για τους φιλοξενούμενους.

Διαιτητές: Μπαλατσούκας (Θεσπρωτίας)-Καλαμπόκης(Αιτ/νίας)-Κόλλιας (Ηπείρου)

Παναχαϊκή (Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Πολίμος, Γκίνο, Στεργίδης, Φωτάκης (85΄Αργυρόπουλος), Ελευθεριάδης, Μπιτσάκος, Λουμπαρδέας (73΄λ.τρ. Σωτηράκος), Μουστακόπουλος, Μακρυδημήτρης, Μωραϊτης (77΄Φουρλάνος).

Α.Ο. Τρίκαλα (Αντωνίου): Αποστολίδης, Βέρτζος, Κοτσώνης, Πάνος, Γκόλιας, Τόμιτς, Τζόκιτς, Ανδρεόπουλος (69΄Μπουντόπουλος), Μίλιεβιτς (85΄Γροντής), Ντίνας (60΄Καπός), Τσίπρας.

ΓΚΟΛ: 59’ Πολίμος, 90+2’ Στεργίδης

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ