Απίστευτο : Κήρυξε πτώχευση 33χρονος πρώην διεθνής της Ρεάλ Μαδρίτης (vids)

Απίστευτο : Κήρυξε πτώχευση 33χρονος πρώην διεθνής της Ρεάλ Μαδρίτης (vids)

Τα μεγαλεία που πέτυχε με την Ρεάλ Μαδρίτης ανήκουν στο παρελθόν, καθώς ο Ρόιστον Ντρέντε κήρυξε πτώχευση σε ηλικία 33 ετών...

Θεωρήθηκε ως ένας από τους ποδοσφαιριστές που θα πρωταγωνιστήσουν και έκανε την Ρεάλ Μαδρίτης να δαπανήσει 11 εκατ. λίρες για να τον αποκτήσει. Ο Ρόιστον Ντρέντε είδε την καριέρα αλλά και την ζωή του, να αγγίζουν την κορυφή και μετά απλώς να… κατηφορίζουν. Σε ηλικία 33 ετών κήρυξε πτώχευση και επιβεβαίωσε ότι η κάθοδο που είχε πάρει η πορεία του, ήταν αρκετά απότομη.

Ξεκίνησε την καριέρα του στην Ολλανδία και διέπρεψε στις ακαδημίες της Φέγενοορντ. Ο προβιβασμός του στην πρώτη ομάδα, ήταν απλά η αρχή, αφού μέσα σε 1,5 χρόνο, είχε πείσει όλη την Ευρώπη ότι μπορεί να εξελιχθεί στον ποδοσφαιριστή του μέλλοντος. Η Ρεάλ Μαδρίτης τον τσεκάρει, τον παρακολουθεί στενά και χωρίς δεύτερες σκέψεις τον κάνει δικό της με 11 εκατ. λίρες (14 εκατ. ευρώ).

Κάπου εκεί, άρχισε η κατιούσα. Ο νεαρός φουλ μπακ «θαμπώθηκε» από τα υψηλά συμβόλαια, την φήμη και οτιδήποτε να προσφέρει η απότομη δημοσιότητα. Μετά από ένα χρόνο στους «μερένχες» παραχωρείται δανεικός σε Έρκουλες και Έβερτον. Μάλιστα, στην δεύτερη, έμεινε για μόλις έξι μήνες αφού οι άνθρωποι που αγγλικού συλλόγου δεν έμειναν καθόλου ευχαριστημένοι.

Στην επιστροφή του στην Μαδρίτη, μετρούσε απλά αντίστροφα για να μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι. Μπορεί τον Ιούλιο του 2012 να απελευθερώθηκε από τον ισπανικό σύλλογο, όμως βρήκε ομάδα το 2013 στη Ρωσία. Η Spartak Vladikavkaz ήταν ο σύλλογος που έπρεπε να του αναγεννήσει την καριέρα, καθώς ο Ντρέντε ήταν μόλις 26 ετών.

Δεν κατάφερε να ολοκληρώσει ούτε ένα χρόνο με κάποια ομάδα. Μετά την Ρωσία ακολούθησαν οι Ρέντινγκ, Σέφιλντ Γουένσντεϊ και Καϊσερισπόρ ενώ στην Baniyas Club από το Άμπου Ντάμπι, αποφάσισε να «κρεμάσει» τα παπούτσια του σε ηλικία μόλις 29 ετών (!). Ο ίδιος είχε παραδεχθεί πως το ποδόσφαιρο δεν τον γέμιζε πλέον σαν άνθρωπο και στράφηκε στην μουσική βιομηχανία και την ραπ.

Μία ακόμη λάθος κίνηση, που του κόστισε, τελικά, πολύ παραπάνω. Ο Ολλανδός έχασε όλη του περιουσία, ύψους 3,5 εκατ. ευρώ (!) και σε ηλικία 33 ετών έφτασε στην πτώχευση, όπως απεφάνθη το δικαστήριο της Μπρέντα. Αυτή την στιγμή μένει στην πατρίδα του και παίζει στην ομάδα της τρίτης κατηγορίας της χώρας, την Kozakken Boys.

Ο Roya2Faces, όπως είναι το καλλιτεχνικό του όνομα, συνεχίζει να ασχολείται με την ραπ και έχει παραδεχθεί πως η λάθος διαχείριση των χρημάτων του, έφεραν αυτά τα αποτέλεσμα. Μάλιστα, προηδοποιεί όλους τους νέους αθλητές, να μην πέσουν σε αυτή την «παγίδα» που έπεσε εκείνος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ