Εμιλιάνο Σάλα : Η διαμάχη Ναντ και Κάρντιφ συνεχίζεται…

Εμιλιάνο Σάλα : Η διαμάχη Ναντ και Κάρντιφ συνεχίζεται…

Μπορεί σε λίγες εβδομάδες να συμπληρώνουμε δύο χρόνια από τον θανάτου Αργεντινού φορ, όμως η υπόθεση του δεν έχει κλείσει ακόμα...

Στις 21 Ιανουαρίου 2021, θα συμπληρωθούν δύο χρόνια από την νύχτα που σκοτώθηκε ο Εμιλιάνο Σάλα, όταν το μικρό αεροσκάφος που τον μετέφερε στο Κάρντιφ, συνετρίβη στην θάλασσα της Μάγχης.

Ομως ακόμη και σήμερα, αυτή η υπόθεση δεν έχει τελειώσει. Ο εισαγγελέας της Νάντης άρχισε προκαταρκτική έρευνα για «παράνομη άσκηση της δραστηριότητας του αθλητικού πράκτορα», ενώ σύμφωνα με πληροφορίες της γαλλικής εφημερίδας «L Equipe», ο Γάλλος δικηγόρος της Κάρντιφ, Αντουάν Βέϊ, αποφάσισε να κινηθεί κατά της γαλλικής ομοσπονδίας για «αναφορά παραβιάσεων των υποχρεώσεων των αθλητικών πρακτόρων».

Οπως υποστηρίζει ο Βεϊ, οι διοικούντες την Ναντ -από την οποία ο Σάλα πήρε μεταγραφή για την Κάρντιφ- έχουν εμπλακεί σε «παραβιάσεις της ηθικής». Ωστόσο, ο σύλλογος του Λίγηρα αρνείται αυτές τις κατηγορίες και πιστεύει ότι η ουαλική ομάδα «χρησιμοποιεί κάθε πρόσχημα για να μην σεβαστεί τις δεσμεύσεις της».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ