Στα σκληρά με Τουρκία και Χιλή!

Στα σκληρά με Τουρκία και Χιλή!

Το Stoiximaview, προτείνει...

Δυάδα και για σήμερα από το Stoiximaview.gr και μάλιστα από… σκληρά πρωταθλήματα και συγκεκριμένα από Τουρκία και Χιλή!

Αλάνιασπορ-Κασίμπασα (18:00): Επτά φορές έχει υποδεχτεί η Αλάνιασπορ την Κασίμπασα και μετράει 4-1-2. Παραδοσιακά τα παιχνίδια τους, αν σας ενδιαφέρει, για το στοίχημα, έχουν γκολ. Τα προγνωστικά στοιχήματος δίνουν μισό βήμα πιο μπροστά τους γηπεδούχους, με τον «άσο» κοντά στο 1,70.

Δεν δείχνει να πατάει καλά τον τελευταίο μήνα η Αλάνιασπορ, αλλά υπάρχει και ένα «αλλά» στην κουβέντα. Κοινώς, μπορεί να έχει μόλις δύο νίκες (εντός και οι δύο) στα τελευταία 8 παιχνίδια της, ωστόσο και οι δύο είναι κόντρα σε δυνατές ομάδες. Συγκεκριμένα, νίκησε 2-1 τη Μπεσίκτας στις 13 Δεκεμβρίου 2020 και 3-0 τη Μπασακσεχίρ στις 2 Ιανουαρίου 2021, ομάδες καλύτερες από εκείνη. Προέρχεται από την ήττα στο ντέρμπι με τη Φενέρμπαχτσε με 2-1. Παραμένει πάντως ψηλά με 30 βαθμούς (9-3-5) και 28-14 και έχει σκοράρει στα 15 από τα 17 παιχνίδια!

Η Κασίμπασα, αντίθετα, είναι πιο χαμηλά, αλλά ούτε κι εκείνη είναι σε καλή κατάσταση. Έχει 19 βαθμούς με 5-4-7 και 18-26 γκολ και έχει μόλις έναν βαθμό σε τέσσερις αγώνες, το 2-2 με τη Μπασακσεχίρ. Προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από τη Φενέρμπαχτσε με 3-0, ενώ στα τελευταία έξι ματς έχει δεχτεί τουλάχιστον δύο γκολ σε κάθε ένα. Ακόμα και στη μοναδική της νίκη (3-2 τη Ντενιζλισπόρ) σε αυτό το διάστημα! Επίσης, έχει δεχτεί γκολ στα 12 από τα 16 παιχνίδια.

Αλάνιασπορ-Κασίμπασα (18:00): Ποντάρουμε στο ότι η Αλάνιασπορ είναι καλύτερη ομάδα και μπορεί να εκμεταλλευτεί τα θέματα που έχει στην άμυνα η Κασίμπασα. Πάμε στοίχημα με ένα combo εδώ: Αλάνιασπορ Πρώτο γκολ και Over 1,5 γκολ Αλάνιασπορ. Αυτό μας δίνει το πολύ καλό 2,15.

Αντοφαγάστα-Λα Σερένα: Δεν πείθει το φαβορί

Αντοφαγάστα-Λα Σερένα (22:00): Αναμέτρηση για την 29η αγωνιστική της Primera Division στη Χιλή. Κομβική για τους γηπεδούχους, θα τη συμπεριλάβουμε στις επιλογές για το στοίχημα της Δευτέρας. Η Αντοφαγάστα υπέστη εντός έδρας ήττα-σοκ από την ουργαό Κόλο Κόλο και μια ακόμη στο εκτός με την Τσούριτο Ουνίδο. Με αποτέλεσμα να πέσει στην 5η θέση, που οδηγεί στο Κόπα Σουνταμερικάνα. Ωστόσο είναι σε απόσταση μόλις ενός βαθμούς από την 4η θέση, που δίνει εισιτήριο στα προκριματικά του Κόπα Λιμπερταδόρες. Το ρεκόρ της συνολικά είναι 10Ν-10Ι-8Η, με γκολ 34-32.

Η Λα Σερένα έχτισε ένα αήττητο πέντε αγώνων, με τρεις ισοπαλίες και δύο νίκες. Έτσι σκαρφάλωσε στην 13η θέση με 33 βαθμούς και στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη. Μετράει 9Ν-6Ι-12Η έως τώρα στη λίγκα, με τέρματα 28-31. Στα 9 τελευταία επίσημα ματς μεταξύ των δύο ομάδων, η Αντοφαγάστα έχει 6 νίκες και η Λα Σερένα 3. Η τελευταία τους ισοπαλία συναντάται στο μακρινό 2001.

Αντοφαγάστα-Λα Σερένα (22:00): Δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες η γηπεδούχος. Διαφορετικά θα κινδυνεύει και η πρόκριση στο Σουνταμερικάνα. Δύσκολο χάνει εντός, αλλά δεν αποφεύγει τα στραβοπατήματα, όπως μαρτυρά το 6Ν-6Ι-2Η, με γκολ 20-14. Πάντως στα 5 τελευταία εντός έχει μόλις μια νίκη… Η Λα Σερένα είναι σε καλή κατάσταση, παίζει πλέον χωρίς άγχος και γίνεται επικίνδυνη. Το παλεύει εκτός έδρας, με 4Ν-3Ι-7Η και γκολ 14-19. Έχει τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία στα 5 τελευταία μακριά από το σπίτι της. Σε όλα τα νικηφόρα σκόραρε από δύο φορές. Η γηπεδούχος έχει το κίνητρο και σωστά δίνεται φαβορί. Όμως η εικόνα δεν μας πείθει συνολικά. Αυτή θα έχει πίεση, τη στιγμή που η φιλοξενούμενη είναι άνετη και με ψυχολογία. Ρισκάρουμε στα γκολ. Θα πάμε στοίχημα με το g/g & over 2,5 σε απόδοση 2.35.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ