Χαμό προκάλεσαν στην προπόνηση της Αλ Αχλί οι οπαδοί της! (pics)

Χαμό προκάλεσαν στην προπόνηση της Αλ Αχλί οι οπαδοί της! (pics)

Η Αλ Αχλί, φιναλίστ του Champions League Αφρικής, ακύρωσε την προπόνησή της λόγω υπεράριθμων οπαδών.

Η φιναλίστ του Champions League της Αφρικής, Αλ Αχλί, αναγκάστηκε να ακυρώσει την προπόνησή της σήμερα λόγω… υπεράριθμων οπαδών που συγκεντρώθηκαν στο γήπεδο «Mokhtar Al Tetsh» για να την παρακολουθήσουν.

Η διοίκηση της Αλ Αχλί αποφάσισε να ανοίξει τις πόρτες του γηπέδου στους οπαδούς ώστε να «ντοπάρουν» τους παίκτες στην τελευταία προπόνηση πριν το Μαρόκο, όπου θα αντιμετωπίσει την Wydad Athletic Club στον δεύτερο τελικό του CAF African Champions League που θα διεξαχθεί στο «Stade Mohammed V», στις 4 Νοεμβρίου.

Οι φίλαθλοι που συγκεντρώθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου όμως ήταν τόσοι πολλοί  με αποτέλεσμα να είναι αδύνατο να πραγματοποιηθεί κανονικά η προπόνηση.

Οι Αιγύπτιοι φιλοξένησαν την Wydad στον πρώτο αγώνα στο γήπεδο «Borg Al Arab», με το παιχνίδι να τελειώνει ισόπαλο (1-1), κι έτσι καλούνται να κερδίσουν το εκτός έδρας ματς για να στεφθούν πρωταθλητές Αφρικής.

Η αποστολή της Αλ Αχλί θα αναχωρήσει από το Κάιρο αύριο 1η Νοεμβρίου για το Μαρόκο, με όνειρο την κατάκτηση του ένατου τροπαίου της, η τελευταία προπόνηση επί αιγυπτιακού εδάφους, όμως, ήταν ένα πραγματικό χάος…

Δείτε τις φωτογραφίες:

https://twitter.com/mahmoudomda918/status/925375409352511488?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2Fsports%2Farticle%2F726977%2Ftrela-stin-aigupto-apo-tous-opadous-tis-al-ahli%2F

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ