Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Απο τη Ρωσία με αγάπη...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Η εξυγίανση (και ο ΠΑΟΚ) γιορτάζουν στην Πέλλα, όπως γιόρτασαν στο Κιλκίς

Οπως στην ΕΠΣ Κιλκίς, έτσι και στην ετήσια γιορτή της ΕΠΣ Πέλλας, η εξυγίανση έχει τον πρώτο λόγο, προεξάρχοντος του ΠΑΟΚ. Βραβεύσεις για Σαββίδη, Τεβεκέλη.

Η εξυγίανση (και ο ΠΑΟΚ) γιορτάζουν στην Πέλλα, όπως γιόρτασαν στο Κιλκίς | to10.gr

Την ετήσια γιορτή της πραγματοποιεί σήμερα η ΕΠΣ Πέλλας. Η Ενωση του Αστέριου Αντωνίου, Α’ αντιπροέδρου της ΕΠΟ, αναμένεται να προσελκύσει πλήθος κόσμου του ποδοσφαίρου της νέας εποχής, με εκλεκτά μέλη της… εξυγίανσης να δίνουν τον παρών στο κέντρο διασκέδασης «ΔΙΟΝΥΣΟΣ» (1ο χλμ. Ε.Ο. Γιαννιτσών – Θεσσαλονίκης).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μεταξύ αυτών αναμένεται να είναι εκλεκτά μέλη της διοίκησης του ΠΑΟΚ, όπως ο Μάκης Γκαγκάτσης και ο υπεύθυνος για θέματα διαιτησίας του Δικεφάλου, Μάλαμας Τεβεκέλης. Οι οποίοι, άλλωστε, έχουν αποκτήσει εξειδίκευση στα θέματα των ΕΠΣ μετά την καθημερινή και εις βάθος ενασχόληση που είχαν με τις Ενώσεις πριν τις εκλογές της ΕΠΟ. Μάλιστα, αν και υπάρχουν πληροφορίες ότι μπορεί να δώσει το παρών ο Ιβάν Σαββίδης, αυτό διαψεύστηκε από πηγές του ΠΑΟΚ, λόγω της απουσίας του προέδρου του Δικεφάλου στη Ρωσία.

Εχει ενδιαφέρον, εξάλλου, να σημειώσουμε ότι πριν από λίγες ημέρες η εξυγίανση γιόρτασε και σε μία ακόμη ΕΠΣ. Αυτήν του Κιλκίς. Εκεί όπου έδωσαν το παρών ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένος, αλλά και οι οι Πρόεδροι των ΕΠΣΚ Πέλλας κ. Αντωνίου, Μακεδονίας κ. Δημητριάδης, Δράμας κ. Χατζησαρόγλου, Καβάλας κ. Παπαδόπουλος και Χαλκιδικής κ. Σαρηγιαννίδης, όπως επίσης ο Βουλευτής του νομού Γ. Γεωργαντάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Α. Βεργίδης, ο Δήμαρχος Παιονίας Χ. Γκουντενούδης, ο Εκπρόσωπος του Δήμου Κιλκίς και Πρόεδρος του Οργανισμού Αθλητισμού Κ. Παπαδάκης και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς Π. Τονικίδης.

«Κορυφαία στιγμή της εκδήλωσης η βράβευση του Προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Ιβάν Σαββίδη», όπως χαρακτηριστικά σημειώνεται στην ανακοίνωση της ΕΠΣ Κιλκίς, με τον Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Μάκη Γκαγκάτση να παραλαμβάνει το βραβείο από τον πρώην Πρόεδρο της ΕΠΣΚ Βασίλη Χατζηαποστόλου. Ενώ έχει ενδιαφέρον να τονίσουμε ότι στην εκδήλωση τιμήθηκε ένα ακόμη στέλεχος του ΠΑΟΚ: Ο Μάλαμας Τεβεκέλης. Για την πολυετή… προσφορά του στη διαιτησία, αλλά και φυσικά για τον αγώνα που έκανε στις εκλογές της ΕΠΟ…

Πηγή φωτογραφιών: http://neaporeiakilkis.blogspot.gr/