Της… εξυγίανσης γίνεται στα social media αλλά και στα γήπεδα

Ο κακός χαμός σε Twitter, Facebook και φυσικά στο Instagram από τους πρωτεργάτες της «κάθαρσης»

Όχι ότι ήταν μυστικό, αλλά εδώ στο www.to10.gr το βλέπαμε το «κακό» να έρχεται από την πρώτη στιγμή. Τίγρης εναντίον Ρωσικής αρκούδας και τούμπαλιν. Τώρα που πλησιάζουμε στο νήμα και από τη στιγμή που η «εξυγίανση» έβαλε το χεράκι της να τεθεί ο τρίτος διεκδικητής εκτός μάχης, ο πόλεμος φουντώνει ανάμεσα στους δυο Δικέφαλους.

Ο πόλεμος της εξυγίανσης έχει ήδη αρκετά θύματα. Η πρώτη παράπλευρη απώλεια όπως θα την χαρακτήριζαν έμπειροι πολεμικοί ανταποκριτές, ήταν στον ημιτελικό του περυσινού Κυπέλλου ο Παναθηναϊκός και ο άλλοτε σύμμαχος Αλαφούζος στην επιχείρηση άλωσης της ΕΠΟ. Ακολούθησε μια πιστολιά στον τελικό, αλλά πάλι οι έμπειροι αναλυτές, θα τη χαρακτήριζαν ως… κυνηγητικό ατύχημα. Μια παρέα πήγε κυνήγι, κατά λάθος έπεσε η τουφεκιά, πάρτον κάτω τον κουμπάρο. Γίνονται αυτά.

Τώρα όμως, έχει χοντρύνει το παιχνίδι. Και από σήμερα πιάνουν δουλειά και οι έμπειροι διπλωματικοί αναλυτές, για να αποκρυπτογραφήσουν τα μηνύματα που ανταλλάσσουν οι εμπόλεμες πλευρές.

Ο Τίγρης χρειάστηκε κάνα εικοσάλεπτο στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Ξάνθη για να ανακοινώσει ότι «έλαβε το μήνυμα» που της έστειλε η απέναντι πλευρά με τον διαιτητή Διαμαντόπουλο.

«Αδιανόητες αποφάσεις του διαιτητή Διαμαντόπουλου στο 2′ και στο 4′. Αρχικά δεν έδωσε πέναλτι και αποβολή στον Μελιόπουλο για ανατροπή στον Λάζαρο εντός περιοχής και δύο λεπτά αργότερα μετέτρεψε σε φάουλ εκτός περιοχής την ανατροπή του Λιβάια μέσα. Από την εκτέλεση του Γκάλο ήρθε το γκολ του Βράνιες» ανέφερε το ποστάρισμα της ΑΕΚ στους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Ρωσική αρκούδα απάντησε με το… αρκουδάκι. Πιο συγκεκριμένα ο υιός Σαββίδη ο Instagrammer έβαλε όλη του την τέχνη για να στείλει ένα μήνυμα για… λίγους. «Παρωδία» έγραψε και σύμφωνα με τους έμπειρους αναλυτές με μακρά παρουσία στις χώρες του Σιδηρούν Παραπετάσματος αποδέκτης του μηνύματος ήταν ο ιδιοκτήτης της Ξάνθης Χρήστος Πανόπουλος.

Μάλλον ο Γκιόργκις περίμενε πιο ισχυρή αντίδραση από την ακριτική ομάδα και όχι να δώσει την ευκαιρία στην ΑΕΚ να κάνει και συντήρηση δυνάμεων. Να τη δυσκολέψει ας πούμε, όσο είχε δυσκολέψει ο Ζίφκοβιτς τον ΠΑΟΚ σε εκείνο το… αμφίρροπο πέρασμά του απ’ τα Πηγάδια πριν από μερικούς μήνες.

Εχει δρόμο ακόμη αυτός ο πόλεμος της εξυγίανσης που αν μη τι άλλο μας έχει χορτάσει ανθρώπινα λάθη…

ΥΓ: Και μια συμβουλή στο αρκουδάκι. «Κυρ Σάββας», ο Θεοδωρίδης είναι μόνο για τους Ολυμπιακούς. Αν ποτέ αποκτήσει ο ΠΑΟΚ τέτοιο σημείο αναφοράς θα το καταλάβει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ