«Βόμβα» από τον πρόεδρο της UEFA : «Αποκλεισμός για όλους τους ποδοσφαιριστές που θελήσουν να αγωνιστούν στην ESL» (pics)

«Βόμβα» από τον πρόεδρο της UEFA : «Αποκλεισμός για όλους τους ποδοσφαιριστές που θελήσουν να αγωνιστούν στην ESL» (pics)

Με αποκλεισμό από όλες τις εθνικές διοργανώσεις και από το ερχόμενο Euro απείλησε τους ποδοσφαιριστές που θελήσουν να αγωνιστούν στη νέα European Super League ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν. Αιχμές και για τον Ανιέλι!

Βόμβα μεγατόνων από τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν! Ο διοικητικός ηγέτης της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας επισημοποίησε τις φήμες που ήθελαν την UEFA να ρίχνει «καμπάνες» στους ποδοσφαιριστές και δήλωσε πως όλοι οι παίκτες που θελήσουν να αγωνιστούν στη νέα European Super League θα αποκλειστούν από όλες τις τις εθνικές διοργανώσεις αλλά και από το ερχόμενο Euro!

Παράλληλα, ο πρόεδρος της UEFA άφησε αιχμές και για τον Αντρέα Ανιέλι τον οποίο ουσιαστικά τον χαρακτήρισε ψεύτη και «φίδι», καθώς ανέφερε πως είχαν επικοινωνία για το θέμα το περασμένο Σάββατο και ο Ιταλός τον διαβεβαίωσε πως όλα ήταν ψέματα!

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Οι ποδοσφαιριστές που θα αγωνιστούν στην κλειστή λίγκα θα αποβληθούν από όλες τις εθνικές διοργανώσεις. Και από του Παγκόσμιο Κύπελλο και από το Euro. Δεν θα έχουν τη δυνατότητα να εκπροσωπήσουν τις χώρες τους.

Αυτή τη στιγμή η UEFA και ο κόσμος του ποδοσφαίρου στέκεται ενάντια στην απληστία μερικών συλλόγων. Είμαστε όλοι ενωμένοι εναντίον σε αυτό το ανόητο πρότζεκτ», δήλωσε ο πρόεδρος της UEFA, πριν τοποθετηθεί για τον Ανιέλι.

«Δεν έχω δει ποτέ ξανά έναν άνθρωπο που να λέει τόσα πολλά ψέματα. Μίλησα μαζί του το Σάββατο και μου είπε πως όλα ήταν ψέματα. Η απληστία εξατμίζει όλες τις ανθρώπινες αξίες. Δε γνωρίζαμε πως είχαμε φίδια τόσο κοντά μας, τώρα όμως το ξέρουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ