Η υποκρισία για τον Μιραλάς

Η υποκρισία για τον Μιραλάς

«Απαράδεκτη χειρονομία, άσεμνη, αδιανόητη». Όλοι έσπευσαν να δικάσουν τον Κέβιν Μιραλάς που... προκάλεσε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Που ήταν όταν ο Βέλγος κινδύνεψε μέχρι να χάσει το μάτι του από την... φιλοξενία του Δικέφαλου του Βορρά;

Κατ’ επιλογήν ευαισθησία έδειξαν έτι μία φορά άπαντες στην απρεπή κίνηση του Κέβιν Μιραλάς προς την κερκίδα του ΠΑΟΚ στο χθεσινό ντέρμπι, προσπαθώντας εντέχνως να τον μπλέξουν στο γενικότερο κλίμα έντασης, πόλωσης, ευθυνών.

Βέβαια έχουν κοντόφθαλμη και μάλλον επιλεκτική μνήμη, καθώς ξεχάσαν πως ο Βέλγος άσος των Ερυθρόλευκων προέβη στην (δεδομένα άσεμνη κίνηση) λίγα δευτερόλεπτα αφότου είδε τον προπονητή του, Όσκαρ Γκαρθία, να πέφτει στο έδαφος έχοντας δεχτεί ένα αντικείμενο στο πρόσωπο, στο σημείο που ο ίδιος επτά χρόνια πριν είχε δεχτεί ένα γυάλινο ποτήρι από τα… επίσημα της Τούμπας σε παιχνίδι μάλιστα που ήταν κεκλεισμένων των θυρών, σε ένα ακόμα παιχνίδι που οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ στάθηκαν αρωγοί (;) στην ομαλή διεξαγωγή του παιχνιδιού.

Ήταν συγκεκριμένα 2 Φεβρουαρίου του 2011, ήταν η ρεβάνς για τα προημιτελικά του κυπέλλου, όταν ο 30χρονος άσος έγινε… αποδέκτης της θερμής φιλοξενίας του ΠΑΟΚ με κίνδυνο φυσικά μέχρι και να χάσει το μάτι του. «Σκάνδαλο αν δεν τιμωρηθεί με βαριά ποινή από τα αρμόδια όργανα», σχολιάζουν από χθες, ξεχνώντας φυσικά ότι τότε, κανείς δεν τιμωρήθηκε, κανείς δεν ανέλαβε την ευθύνη, αλλά βλέπεις… ο Μιραλάς προκάλεσε.

https://www.youtube.com/watch?v=PXo1t77QHG0&t=1s

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ